29 / 04 / 2024

Andalucía Village ddg

Andalucía Village ddg

Amerikalı tasarım, planlama, mimarlık, iç mimarlık ve grafik tasarım firması DDG, karma kullanımlı Jumeirah Golf Estates’de çığır açacak bir proje olan “Andalucía Village”ın tasarımını üstlendi.

Loving Village projesinde yaşam başladı! Tapu hemen teslim!

Adaylar Şirket Topluluğu tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Loving Village projesinin 1. etabında yaşam başladı. Loving Village villa projesinde satışlar devam ediyor.

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!

Mimar Renzo Piano'nun tasarladığı Prata Riverside Village gayrimenkul projesinde 2. etap satışa çıkarıldı. 

Toronto'daki evin içi görenleri şaşkına çevirdi!

Toronto’nun Bloor West Village bölgesinde yer alan ev görenleri şaşkına çevirdi. Dışarıdan normal görünen evin içi 50'lerin ve 60'ların dekorasyonuna sahip.

The Village Urla'da 1,5 milyon dolara villa!

İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde inşa edilen The Village Urla projesi 21 eşsiz villadan oluşuyor. Eylül 2020'de teslim edilecek olan The Village Urla'da fiyatlar 1,5 milyon dolardan başlıyor.

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı.

Roman Abramoviç'ten Kıbrıs'a 30 milyon dolarlık Chelsey Village!

Milyarder Rus işadamı Abramoviç, Kıbrıs'ta 2 yıl içinde 30 milyon dolarlık villayı sessiz sedasız dikti. Zenginler villa için kuyruğa girdi.

Emaar Büyükçekmece Florentia Village AVM için harekete geçti!

Emaar Türkiye, Büyükçekmece'de Türkiye'nin ilk designer outlet centerı Florentia Village AVM projesini hayata geçiriyor. Tek katlı açık hava AVM'si olarak planlanan Florentia Village AVM, 203 bin metrekare alanda inşa edilecek...

Şile Green Village 2'de 157 bin 500 TL'ye 1+1!

İstanbul Şile'de inşa edilen Green Village 2'de teslimlerin Mayıs 2017'de yapılması planlanıyor. 1+1'den 4+1'e kadar dairelerin yer aldığı projede Burçkale Yapı imzası bulunuyor.

Burçkale Green Village 2 Şile'de fiyatlar 157 bin 500 TL'den başlıyor!

İstanbul Şile'de hayata geçirilen Green Village 2 Şile projesinde fiyatlar 157 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede toplam 142 konuta yer veriliyor.

Green Village 2 Şile'de vade farksız 36 ay taksitli ödemelerle!

Burçkale Yapı tarafından inşa edilen Green Village 2 Şile'de teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Burçkale Şile Green Village 2'de 157 bin 500 TL'ye!

Şile'de hayata geçirilen Green Village 2 projesi Burçkale Yapı tarafından inşa ediliyor. Satışların sürdüğü proje 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Andalucía Village ddg Haberi

Andalucía Village ddg

Amerikalı tasarım, planlama, mimarlık, iç mimarlık ve grafik tasarım firması DDG, Dubai’li Jumeirah  Gayrimenkul tarafından düzenlenen önemli bir uluslararası yarışmayı kazanarak dünyanın en prestijli golf alanlarından biri olan karma kullanımlı Jumeirah Golf  Estates’de çığır açacak bir proje olan “Andalucía Village”ın tasarımını üstlendi.

Dubai Marinası’na ve önemli iş merkezleri olan Dubai Internet & Media City’e kolay ulaşımı ile Yeni Dubai’nin tam merkezinde bulunan Jumeirah Golf Estates, PGA golfçüleri Greg Norman, Sergio Garcia, ve Vijay Singh tarafından tasarlanmış,  şampiyonaların yapılacağı, dörtlü çevre temalı, 18 delikli golf sahası üzerine kurulu, ayrı ayrı tasarlanmış, ayrıcalıklı ve lüks evlerden oluşuyor.

DDG yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Ahsin Rasheed, Jumeirah Golf Estates’in giriş kapısı niteliğindeki Andalucía Village projesini kazanan DDG tasarımının, “mimari temasındaki romantik ve sakin havasıyla...