27 / 04 / 2024

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!

Mimar Renzo Piano'nun tasarladığı Prata Riverside Village gayrimenkul projesinde 2. etap satışa çıkarıldı. 



Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarları arasında yer alan ve yatırımcıların gözdesi olan Lizbon'da yeni projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Lizbon'da hayata geçirilen Prata Riverside Village projesi güvenli ve istikrarlı bir emlak yatırımı sunuyor. Merakla beklenen proje Türkiye’den yoğun ilgi görüyor. 

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!

Portekiz Lizbon'da hayata geçirilen Prata Riverside Village projesinin 2. etabında satışlar başladı. Projenin II. etap ön satış taleplerini almak için mega kent İstanbul’a gelecek olan proje sahibi VIC Properties yöneticileri, Lizbon'daki kira getirileri ve yatırım fırsatlarını da anlatacak.

Sanat ve kültürün farklı ifadelerini destekleme ve teşvik etme taahhüdünü gerçekleştiren Prata Riverside Village projesi, Lizbon'un kalbinde, gerçek bir mahalle hissi veriyor. 

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!

Prata Riverside Village Proje Direktörü Marcos Drummond konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Portekiz yaşamak için en iyi ülkelerden biri olarak kabul ediliyor. Dost canlısı ve hoşgörülü bir toplumdur. Düşük suç oranı ve canlı bir ekonomisi vardır. Büyük yatırım potansiyeline sahip güçlü ve büyüyen bir ekonomiye sahip olan Lizbon'daki bu eşsiz konut konseptinin ikinci etabını konuşmak için Türkiye'ye ikinci kez geliyoruz. Gayrimenkul, özellikle son zamanlarda yatırımcılar arasında oldukça popüler hale geldi. Şu anda mevcut olandan daha fazla konut talebi var, bu nedenle fiyatlar yükselmeye devam ediyor ve projemiz harika bir yatırım fırsatı, iyi kira getirileri sunuyor. Ekonomik istikrar beraberinde istikrarlı fiyatlar ve istikrarlı ve sürdürülebilir büyüme gibi yaşam için hayati önem arz eden kaynaklara erişme olanağı sağlıyor"  

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!


Geri Dön