27 / 04 / 2024

Andromeda Gold satılmayan yerler emlak konut aldı

Andromeda Gold satılmayan yerler emlak konut aldı

İstanbul Ataşehir'de Emlak Konut GYO ve Ağaoğlu ortaklığı tarafından My Towerland projesinin A bloğu olarak inşa edilen Andromeda Gold'da şaşırtan bir karara imza atıldı Ağaoğlu'nun satamadığı milyonlarca lira değerindeki daireler Emlak Konut'a devredildi

Platin Gold & Deluxe Residence satışa çıktı! Yeni proje!

Platin Gold & Deluxe Residence, Platin Grup tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'na komşu olacak şekilde yükseliyor. Platin Gold & Deluxe Residence'ta satışlar başladı. İşte Platin Gold & Deluxe Residence ile ilgili ayrıntılar...

Kurban pazarlarında satılmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kurban Bayramı sebebiyle pazarlara getirilen fakat satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

17 dakikada şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya 3 bin 800 TL indirim! Çabuk olun! 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tavsiye edilen e-ticaret sitesi Hepsiburada, Xiaomi'nin resmi internet sitesinde artık satılmayan popüler cep telefonu Xiaomi Mi 11T Pro’ya 3 bin 800 TL indirim uyguladı! Peki, Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Pera GYO yeni ihraç edilecek payları satın alacak!

Pera GYO'nun alacaklı durumda olan hissedarı Ardus Gayrımenkul Yatırımları AŞ'nin ("Ardus") satılmayan yeni ihraç edilecek payların satın alınmasını taahhüdünü talep ettiği şeklinde yorumlanabileceği değerlendirildi.

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu!

Pasifik İnşaat tarafından inşa edilen Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”nin satılmayan ofisleri Ziraat Bankası el koydu.

Gayrimenkulde fark yaratan stratejiler!

İşlerin durma noktasına geldiği gayrimenkul sektöründe şirketler, stokta kalan konutları eritmek için farklı strateji geliştirme yarışına girdi. Kimi şirket gurbetçilere yönelirken, kimi yaşlılara yönelik rezidansa yöneldi, kimileri de satılmayan evleri öğrenci evlerine çeviriyor.

Mardin'de 13 bin yeni konut satılmayı bekliyor!

Konut sektöründeki durgunluk satılmayan konut stokunu artırdı. 800 bin nüfuslu Mardin'de bile 13 bin yeni konut alıcı bekliyor.

Green Gold Hotel 10.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Gülçamlı mevkiinde yer alan Green Gold Hotel isimli gayrimenkul 10 milyon 243 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Andromeda Gold fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Andromeda Gold fiyatları 1 milyon 830 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen Andromeda Gold projesinde teslimler hemen yapılıyor.

Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017!

İstanbul Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesi 398 konuttan meydana geliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017...

Andromeda Gold satılmayan yerler emlak konut aldı Haberi

Andromeda Gold satılmayan yerler emlak konut aldı

İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Andromeda Gold projesinde Ağaoğlu'nun satamadığı milyonlarca lira değerindeki daireler Emlak Konut'a devredildi


Şirket yönetimi son olarak, İstanbul Ataşehir'de Emlak Konut GYO ve Ağaoğlu ortaklığı tarafından My Towerland projesinin A bloğu olarak inşa edilen Andromeda Gold'da şaşırtan bir karara imza attı. 20 bin metrekarelik arsa üzerinde inşaıedilen ve toplamda 398 konuttan meydana gelen projede Ağaoğlu'nun satamadığı milyonlarca lira değerindeki daireler Emlak Konut'a devredildi. 


Liste siteden kalktı Yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut GYO, 116 adet konut ve 3 adet ticari ünitenin, KDV dahil ekspertiz değerleri toplamı olan 95 milyon 566 bin liradan şirketin uhdesine geçirilmesine karar verdi. Bu kararın ardından ultra lüks bir rezidans projesi olan Andromeda Gold'daki 200 daire Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarıldı. Emlak Konut projelerindeki...