05 / 05 / 2024

Anel Elektrik rusya stat projesi

Anel Elektrik rusya stat projesi

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Elektrikte büyük kriz kapıda! Zorunlu elektrik tüketimi masada...

Rusya’nın doğalgaz vanalarını kapatmasının ardından elektrik üretiminin büyük bölümünü doğalgaz ile karşılayan Avrupa, elektrik konusunda ağır tedbirler almaya hazırlanıyor. Avrupa ülkeleri tüketimi düşürmenin yollarını da arıyor.

Elektrik tüketimini düşürün! AB uyardı: Kış zor geçecek

Avrupa Birliği, Rusya’dan gelen gaz akışındaki sıkıntılar nedeniyle üye ülkeleri elektrik tüketimi  konusunda uyardı.

AB, elektrik piyasasının çalışmamasından dolayı Putin'i suçluyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa'daki elektrik piyasalarının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den dolayı düzgün çalışmadığını söyledi.

Galataport'ta 216 milyon TL’lik anlaşma!

Galataport AŞ, Salı Pazarı ve Paket Postanesi Elektrik ve Mekanik İşlerini Anel Elektrik’in üstlenmesine karar verdi. Projeye ilişkin mobilizasyon sözleşmesi taraflarca imzalandı.

Anel Elektrik Katar Doha metrosu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

Rusya’da inşaatta yüzde 4,6 düşüş yaşandı!

Rusya’da Gayri Safi Yurtiçi Hasılanın 2015'in son çeyreğinde yıllık bazda yüzde 3,8 düştüğü bildirildi. Rosstat tarafından yapılan açıklamaya göre, perakende satış alanında 13,6, elektrik, gaz ve su üretiminde 3,4 ve inşaatta 4,6'lık düşüş yaşandı

Gersan Elektrik Rusya'da yeniden faaliyete başlayacak!

Gersan Elektrik Rusya'daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun durdurulan faaliyetlerinin mahkeme kararıyla yeniden başlayacağını duyurdu. Gersan R-Zao'nun faaliyetlerine Aralık ayında 60 gün süre ile ara verilmişti

Gersan Elektrik'in Rusya faaliyetleri durdu!

Gersan Elektrik Rusya’daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun ticari faaliyetlerine, Rus yetkili kurum tarafından yapılan denetleme sonucu şirketin genel çevre düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle 60 gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

Anel Elektrik’in Rusya'daki stat projesi iptal edildi!

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Moskova Stadyumu'nun elektrik işi Anel'den!

Anel Elektrik Moskova'da inşaatı devam eden stadyum projesinin elektrik ve yangın sistemlerini yapmak için Codest International ile 29.63 milyon euro tutarında ön anlaşma imzaladı.

MaviBahçe AVM, Anel ile sözleşme imzaladı!

Elektromekanik taahhüt hizmeti sunan Anel, İzmir’de inşa edilen ve 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen MaviBahçe Alışveriş Merkezi projesinin elektrik ve mekanik işleri için sözleşme imzaladı.

Anel Grup, mekanik taahhüt hizmetini yurt dışına taşıdı!

Elektrik taahhüt hizmetinin yanısıra, 2009 yılından bu yana, büyük projelere mekanik taahhüt hizmeti de sunan Anel Grup, entegre hizmet sunma alanındaki tecrübesini ve başarısını, yurtiçinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği projelerinde ortaya koyuyor.

Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

Anel Elektrik rusya stat projesi Haberi

Anel Elektrik rusya stat projesi

Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi. Anel Elektrik’in VTB Arena – Central Dynamo Stadı projesi, uygulanan yaptırımlar dahilinde sonlandırıldı. Anel Elektrik’in KAP’a yaptığı açıklama şöyle:


Proje ana yüklenicisi Codest International S.R.L. ile şirketimiz arasında 28.08.2015 tarihinde, Rusya’nın başkenti Moskova’da yer alan VTB Arena – Central Dynamo Stadı Projesi alçak gerilim, zayıf akım ve yangın alarm sistemleri işlerinin yapımı için imzalanan ve kamuya duyurusu yapılan 29 milyon 630 bin 380 Euro tutarındaki ön anlaşma (Letter of Award) sonrasında, ana sözleşmenin imzalanması için yapılan görüşmeler, güncel gelişmeler nedeniyle ana iş veren tarafından sonlandırılmıştır. Şirketimizce söz konusu iş için herhangi bir teminat mektubu ve benzeri taahhüt verilmemiştir. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.


Sözcü



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer...