05 / 05 / 2024

Anel Elektrikin projesi iptal mi edildi

Anel Elektrikin projesi iptal mi edildi

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Bakü Ganjlik Mall'a Anel imzası!

Uluslararası standartlarda mega projelere imza atan Anel Grup, yaklaşık 500 çalışan ile Bakü’deki Ganjlik Mall Projesi’nin sistem testlerini tamamlayarak projeyi teslim etti.

Anel Elektrik’in Rusya'daki stat projesi iptal edildi!

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı.

Bakü Olimpiyat Stadının elektrik işi için Anel sözleşme imzaladı!

Anel Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen ve 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tek./en İnşaat ile sözleşme imzaladı...

Bakü Olimpiyat Stadı'nın mekanik ihalesi Anel Grup 'un!

Anel Grup, Olimpiyat Stadyumu Projesi 'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tekfen İnşaat ile sözleşme imzaladı. Sözleşme bedeli toplam 102.6 milyon dolar olarak onaylandı.

Anel Grup Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun elektrik işleri için Tekfen İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Anel Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen ve 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tekfen İnşaat ile sözleşme imzaladı.

Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun elektrik ve mekanik işlerini Anel Grup yapacak!

ANEL Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tekfen İnşaat'la sözleşme imzaladı. Yatırımın toplam tutarının 102.6 milyon dolar olduğu açıklandı...

Anel: Bakü BP Genel Müdürlük binası sözleşmesi revize edildi!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., BP Genel Müdürlük Binası Projesi hakkında açıklama yaptı

Anel İş Merkezi Ümraniye'de metrekaresi 15 euroya kiralık ofis!

Anel İş Merkezi projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekaresi 15 euroya kiralanıyor. Projedeki ofisler sadece kiralanabiliyor...

Dumankaya'nın hangi projesi? Ne kadar prim yaptı?

Dumankaya İnşaat'ın bugüne kadar en çok prim yapan projesi Dumankaya Trend oldu. Proje yüzde 85 prim yaptı

Sur Yapı Çamlıca projesi satışa çıkıyor! M²'si 5 bin TL'ye!

Sur Yapı Çamlıca projesi iki hafta içinde resmi olarak satışa çıkacak

Tepe İnşaat'tan Tepe Prime projesi!

Tepe İnşaat tarafından Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir Yolu üzerine yapılan butik yaşam ve iş merkezi Tepe Prime projesi büyük ilgi görüyor

Anel Elektrikin projesi iptal mi edildi Haberi

Anel Elektrikin projesi iptal mi edildi

Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi. Anel Elektrik’in VTB Arena – Central Dynamo Stadı projesi, uygulanan yaptırımlar dahilinde sonlandırıldı. Anel Elektrik’in KAP’a yaptığı açıklama şöyle:


Proje ana yüklenicisi Codest International S.R.L. ile şirketimiz arasında 28.08.2015 tarihinde, Rusya’nın başkenti Moskova’da yer alan VTB Arena – Central Dynamo Stadı Projesi alçak gerilim, zayıf akım ve yangın alarm sistemleri işlerinin yapımı için imzalanan ve kamuya duyurusu yapılan 29 milyon 630 bin 380 Euro tutarındaki ön anlaşma (Letter of Award) sonrasında, ana sözleşmenin imzalanması için yapılan görüşmeler, güncel gelişmeler nedeniyle ana iş veren tarafından sonlandırılmıştır. Şirketimizce söz konusu iş için herhangi bir teminat mektubu ve benzeri taahhüt verilmemiştir. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.


Sözcü



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer...