20 / 05 / 2024

Anel Grup katar stadı

Anel Grup katar stadı

Rusya’ya AB ambargosunun işlerine yarayacağını söyleyen Anel Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, Moskova ve Katar’da 2’şer stadyumun ışıklandırma ve elektrik tesisatı için teklif verdiklerini anlattı

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

The BO Viera projesinin Katar lansmanı gerçekleştirildi!

BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını, tamamı Türk sermayeli ONYX Opportune WLL’in temsilciliğinde Doha’da yapıldı. 

Azure Grup Katar’da 3 bin 200 işçiye yaşam alanı yaptı!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’daki faaliyelerine ilişkin, "Katar'da bin 700 kişilik işçi yaşam alanını hayata geçirdik'' dedi. 

Türk-Katar ortaklı fon, gayrimenkule 1 milyar dolar ayıracak!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar'dan büyük bir heyetin emlak fuarı için İstanbul'da bulunduğunu söyledi. Gül, "Gayrimenkul için Türkiye'ye şu anda bütçemizden yaklaşık 1 milyar dolarlık bir kaynak ayıracağız." dedi...

Azure Grup, Katar’da 5 milyar dolarlık yatırım fonu kurdu!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar Doha Merkezli AzureMana adı altında yatırım fonu kurduklarını açıkladı.

Katar'dan Gazze'de evlerin onarılmasına mali destek!

Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi'nin finanse ettiği "Onurlu konut" isimli proje kapsamında ilk grup için ödemelerin yapıldığı belirtildi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Katar’dan toplu konut teklifi!

Sabah, Daily Sabah ve aHaber'in basın sponsorluğunda Doha'da gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yatırımcılarla görüşen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar’dan toplu konut teklifi aldıklarını açıkladı.

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Anel Elektrik Katar Doha metrosu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

Bakü Ganjlik Mall'a Anel imzası!

Uluslararası standartlarda mega projelere imza atan Anel Grup, yaklaşık 500 çalışan ile Bakü’deki Ganjlik Mall Projesi’nin sistem testlerini tamamlayarak projeyi teslim etti.

Anel Grup’un kadın İSG uzmanları şantiyelerde fark yaratıyor!

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

Anel Grup katar stadı Haberi

Anel Grup katar stadı


Rusya’ya AB ambargosunun işlerine yarayacağını söyleyen Anel Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, Moskova ve Katar’da 2’şer stadyumun ışıklandırma ve elektrik tesisatı için teklif verdiklerini anlattı



Dev projelere odaklanan Anel Grup 2013’teki yüzde 58 büyümeden sonra 2014’ü yüzde 20’lik büyüme ile kapatmayı planlıyor. Anel Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, teklif verdikleri projeleri anlatırken, Vietnam, Katar ve Rusya’da takip ettikleri projelere dair heyecanlarını gizlemiyor. Grubun halen birinci yarıyıl sonu itibariyle elinde toplam 507 milyon dolarlık kalan iş bulunuyor. Batukan, Rusya’ya AB ambargosunun işlerine yarayacağını, Moskova ve Katar’da 2’şer stadyumun ışıklandırma ve elektrik tesisatı için teklif verdiklerini anlatıyor. Anel, Vietnam’ın yeni dev havalimanı için teklif vermiş. Boğaz Köprüsü seyir terası için de çalışma tamamlanmış. Anel Grup; amiral gemisi olan Anel Elektrik ile...