08 / 05 / 2024

anel grupun iş sağlığı ve güvenliği uzmanı

anel grupun iş sağlığı ve güvenliği uzmanı

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Anel Elektrik Katar Doha metrosu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

Anel Grup’un kadın İSG uzmanları şantiyelerde fark yaratıyor!

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Moskova Stadyumu'nun elektrik işi Anel'den!

Anel Elektrik Moskova'da inşaatı devam eden stadyum projesinin elektrik ve yangın sistemlerini yapmak için Codest International ile 29.63 milyon euro tutarında ön anlaşma imzaladı.

Anel Grup, çalışanlarının iş güvenliğine odaklanıyor!

Son yıllarda kadınların işgücüne katılım oranının giderek artması, ülkemiz adına önemli gelişmelerin başında yer alıyor.Çalışan kadınlar, günümüzde bilinenin aksine sanayi ve inşaat gibi zor sektörlerde de görevlerini başarı ile sürdürüyor.

MaviBahçe AVM, Anel ile sözleşme imzaladı!

Elektromekanik taahhüt hizmeti sunan Anel, İzmir’de inşa edilen ve 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen MaviBahçe Alışveriş Merkezi projesinin elektrik ve mekanik işleri için sözleşme imzaladı.

Anel Grup, mekanik taahhüt hizmetini yurt dışına taşıdı!

Elektrik taahhüt hizmetinin yanısıra, 2009 yılından bu yana, büyük projelere mekanik taahhüt hizmeti de sunan Anel Grup, entegre hizmet sunma alanındaki tecrübesini ve başarısını, yurtiçinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği projelerinde ortaya koyuyor.

Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı.

Anel Grup Moskova ve Katar Stadı'nı ışıklandıracak!

Rusya’ya AB ambargosunun işlerine yarayacağını söyleyen Anel Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, Moskova ve Katar’da 2’şer stadyumun ışıklandırma ve elektrik tesisatı için teklif verdiklerini anlattı

Anel Grup, Ganjlik Mall AVM'nin elektrik ve mekanik işlerini üstlendi!

Değer yaratma ve bu değerleri paylaşarak birlikte yaşatma prensibi ile Türkiye’de ve dünyada öncü projelere imza atan Anel Grup, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün en büyük alışveriş merkezinin elektrik ve mekanik işlerini yürütüyor...

Anel Elektrik Ganjilik Mall Bakü projesinin elektrik işlerini yapacak!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Ganjilik Mall Bakü projesinin elektrik işlerini yapacak.

Anel Elektrik İşletme Bakım Koordinatörlüğü'ne Enver Kır atandı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. İşletme Bakım Koordinatörlüğü görevine Enver KIR atandı. Konu ile ilgili Anel Elektrik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

Anel, Katar Araştırma-Geliştirme Kompleksi'nin yeni etapları için sözleşme imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş, Qatar Foundation Research & Development Complex projesinin yeni etapları için yapılan 150 milyon QAR (yaklaşık 41 milyon USD) büyüklüğündeki yeni sözleşme imzaladı...

Bakü Olimpiyat Stadının elektrik işi için Anel sözleşme imzaladı!

Anel Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen ve 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tek./en İnşaat ile sözleşme imzaladı...

anel grupun iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Haberi

anel grupun iş sağlığı ve güvenliği uzmanı

Hizmet sektörü başta olmak üzere, çeşitli iş kollarında çalışan kadınlar, günümüzde bilinenin aksine sanayi ve inşaat gibi zor sektörlerde de görevlerini başarı ile sürdürüyor. Son yıllarda kadınların işgücüne katılım oranının giderek artması, ülkemiz adına önemli gelişmelerin başında yer alıyor. TÜİK 2015 İşgücü İstatistikleri Araştırması sonuçlarına göre, Türkiye genelinde işgücüne katılma oranı son bir yıl içinde 0,7 puan artarak toplamda yüzde 51,2 oldu. Bu oran erkeklerde 0,3 puanlık artışla  yüzde 71,3, kadınlarda ise 1,1 puanlık artışla yüzde 31,6 olarak gerçekleşti.


İş güvenliğinde kadın hassasiyeti

Elektromekanik  sektöründe faaliyet gösteren Anel Grup, çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğinde, hassas, titiz ve ayrıntılara önem veren kadın İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Uzmanlarının iş güvenliğini sağlamakta başarılı olacağına inanıyor. İSG’nin kadın uzmanları, bu başarının en önemli sebeplerinden...