25 / 05 / 2024

anel katar arge merkezi

anel katar arge merkezi

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş, Qatar Foundation Research & Development Complex projesinin yeni etapları için yapılan 150 milyon QAR (yaklaşık 41 milyon USD) büyüklüğündeki yeni sözleşme imzaladı...

Anel Elektrik Katar Doha metrosu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

İstinye Bayırı itiraza rağmen Katar Caddesi oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin mart ayı toplantılarının son oturumuna cadde ve sokak isimleri değişikliği damgasını vurdu. Sarıyer'deki meşhur İstinye Bayırı Caddesi’nin ismi Katar Caddesi oldu.

İstinye Bayırı'nın adı Katar Caddesi oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir bölümünün "Katar Caddesi" olarak isimlendirilmesine karar verildi.

İstinye Bayırı'nın ismi Katar Caddesi oldu!

İBB Meclisi’nin Mart ayı toplantılarının son oturumuna cadde ve sokak isimleri değişikliği damgasını vurdu. İstanbul’da Sarıyer ilçe sınırları içinde kalan meşhur İstinye Bayırı Caddesi’nin ismi Katar Caddesi oldu.

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Kimya Koz.Tarım Madencilik Enerji Elektrik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Fatih'te, Uğur Bursalı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Katar Şeyhi Marmaris Kontes Beach Otel'i satın aldı!

Katar Kraliyet Ailesi üyesi Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani, Muğla'nın Marmaris İlçesi, Uzunyalı Sahili'ndeki Munamar Otel'in ardından, şimdi de 100 metre ilerisindeki Kontes Beach Otel'i satın aldı.

Katar kraliyet ailesinin Londra’da yapacağı saraya izin çıkmadı!

Katar kraliyet ailesinin Londra’da yapacağı saraya, belediye memuru Matthew Rees, kent planlamasına uygun olmadığı gerekçesiyle onay vermedi.Katar kraliyet ailesinin İngiltere’nin başkenti Londra’da saray yapma planı belediye memuruna takıldı.

Katar Türkiye'de tarım arazisi kiralamak istiyor!

Gıda sıkıntısı çeken Katar, Türkiye'de tahıl ve sebze üretimi yapmak istiyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Arazi kiralayıp, yerli firmalarla üretim yapma talepleri var" dedi..

Katar'a bostan oluyoruz!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar’ın Türkiye’den tarım arazisi kiralamak istediğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu, “Katarlılar tahıl, sebze ve meyve yetiştirmek istiyor. Hayvancılık alanında yatırım düşünüyorlar” dedi

Shell ve Katar'ın petro kimya tesisine iptal kararı!

Katar ve Shell, 6,5 milyar dolarlık petro kimya tesisi inşa planını "Dünya enerji piyasasındaki iklim" nedeniyle iptal ettiğini açıkladı...

Shell'in Katar'daki petro kimya tesisi projesi iptal edildi!

Katar ve Shell, 6,5 milyar dolarlık petro kimya tesisi inşa planını "Dünya enerji piyasasındaki iklim" nedeniyle iptal ettiğini açıkladı...

Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

anel katar arge merkezi Haberi

anel katar arge merkezi


Anel Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


REDCO Construction - AL  MANA ile iştirakimiz ANEL MEP Maintenance & Operations LLC  tarafından 31.07.2013 tarihinde imzalanan sözleşme ile çalışmalarına başlanan Qatar Foundation Research & Development Complex projesinin yeni etapları için yapılan 150 milyon QAR (yaklaşık 41 milyon USD) büyüklüğündeki yeni sözleşme 13.02.2014 tarihinde taraflar arasında imzalanmıştır. Daha önce imzalanan sözleşme ile birlikte  toplam proje büyüklüğünün 250 milyon QAR (yaklaşık 69 milyon USD) olması planlanmaktadır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla...