05 / 05 / 2024

Anemon Hotels otelleri

Anemon Hotels otelleri

Konaklama sektöründeki bazı yatırımcılar pandemi nedeniyle yeni yatırımlarını bir süreliğine ertelerken, bazıları da hiç ara vermeden yatırımlarına devam ediyor. 

Anemon Hotels yeni otelini Aydın'da açıyor!

Konaklama sektöründeki bazı yatırımcılar pandemi nedeniyle yeni yatırımlarını bir süreliğine ertelerken, bazıları da hiç ara vermeden yatırımlarına devam ediyor. 

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Anemon Ankara Otel hizmete girdi!

Yerli otel zinciri Anemon Otelleri'nin 83 oda ile hizmet vermeye başlayan yeni oteli Anemon Ankara Otel Ankara'da Bakanlıklar bölgesinde açıldı.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

İsmail Akçura'dan Manisa'ya yüksekokul sözü!

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret eden Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, üniversiteye turizm ve otelcilik meslek yüksekokulu kazandırılması sözünü verdi.

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

NG Hotels en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon YVellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

NG Hotels 2014’te ödüle doymadı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon Wellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

IC Hotels yeni yılda hizmet kalitesini artırıyor!

IC Hotels Residence, IC Hotels Green Palace, IC Hotels Santai ve IC Hotels Airport'u bulunduran zincir, yeni yılda yapılacak iyileştirme yenilikleriyle hizmetini ve kalitesini artırmayı hedefliyor.

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Crystal Hotels 2014 yılı hedeflerine ulaştı!

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Anemon Hotels otelleri Haberi

Anemon Hotels otelleri

Ülkemizin önde gelen yerli otel zincirlerinden Anemon Hotels, pandemiye rağmen yeni açılışlarına devam edenlerden biri olarak dikkat çekiyor. 

Para'da yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da yeni bir otel açan firma, gelecek ay da Aydın 'daki yeni otelinin açılışını yapacakmış. Anemon'un Aydın'da aslında uzun yıllardır işlettiği bir oteli yer alıyordu ama geçtiğimiz yıl mülk sahipleri değişmiş ve yeni mülk sahibinin oteli kendi işletmek istemesi nedeni ile oteli kapatmışlardı. Arkadaşımız Özlem Kapar Bayburs'un aldığı bilgiye göre hemen yeni bir anlaşmayla kent turizmindeki yerini korumak üzere harekete geçen Anemon, bu kez Sur Çelik Kapı markasıyla tanınan Aydınlı Pekgüzel Şirketler Topluluğu'yla anlaşmış. Pekgüzel'in inşa ettiği yeni otelin işletmesini alan Anemon zinciri, dört yıldızlı ve 90 odalı olarak hizmet verecekmiş. "Anemon Aydın" ismiyle açılacak...