29 / 04 / 2024

Aner inşaat adresi

Aner inşaat adresi

Aner Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kızılkaya tarafından 30 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Çatalca, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Öz Doğaner İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğaner İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta Ramazan Erdoğan tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

Özyurtlar İnşaat yıl sonu üç proje birden teslim edecek!

Hayata geçirdiği “N” marka projelerle inşaat sektöründe güvenin adresi olmayı başaran Özyurtlar İnşaat, yıl sonunda üç projesini daha teslim etmeye hazırlanıyor.

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat!

"Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat" diyen Şahika Grup Yapı Ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaatta ciddi birikim var. Doğru adımlarla işsizliğe ilaç olabilir" dedi.

İnşaat sektörü işsizliğe ilaç olabilir mi?

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat olarak nitelendirildi. Son 5 yılın zirvesine çıkan işsizlik sorununa çözümün inşaat sektöründe olduğu belirtiliyor.

Delta İnşaat Dubai Rezidans adres!

Delta Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Dubai Rezidans'ın inşaatı Nisan ayı civarında başlayacak. Teslimleri 2017 yılında yapılması planlanan projenin satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Ferko İnşaat'tan 22,5 milyon dolar yatırım!

Ferko inşaat, Ilgaz Mountain Otel ve eski resort tesisinin yenilenmesi için 22,5 milyon dolarlık yatırım yapacak. Hedef kış sporu sevelerin Ilgaz'daki yeni adresi olmak...

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması hedefleniyor.

Aner inşaat adresi Haberi

Aner inşaat adresi

Aner Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kızılkaya tarafından 30 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Çatalca, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Aner Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, hafriyat,  elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon, işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 2.Yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek her çeşit inşaat yapmak yaptırmak satmak...