06 / 05 / 2024

ANF Proje Ortaklığı LaVie İstanbul projesi

ANF Proje Ortaklığı LaVie İstanbul projesi

Yaşam tarzını sıcak komşuluk ilişkileri üzerine kurgulamak isteyenler için inşa edilen ‘LaVie İstanbul’ sunduğu ödeme seçenekleriyle de kolay ev sahibi olmanın yolunu açıyor.‘LaVie İstanbul’, 5 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı'ndan 2 yeni proje geliyor!

Kurtköy'de konut projeleri hayata geçiren Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı bölgede 2 yeni proje inşa edeceğini açıkladı. 

Gözalan Group-Ferko ortaklığından 80 milyon dolarlık proje!

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

İstanbul’da bir ev fiyatına yurtdışına yatırım!

Türkiye’den bine yakın aile gayrimenkul alarak, çeşitli fonlara kaynak aktararak veya proje ortaklığına girerek yurtdışına açıldı.

İstanbul’da ev fiyatına yurt dışına yatırım imkanı!

Türkiye’den bine yakın aile yurt dışından gayrimenkul alarak, orada çeşitli fonlara kaynak aktararak veya proje ortaklığına girerek yurt dışına yatırım yaptı.

Cubes Ankara projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY ve Lejant Proje ortaklığında Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinde fiyatlar lansmana özel 295 bin TL'den başlıyor.

Asaf Adi İş Ortaklığı 3. İstanbul proje fiyatları!

İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan 3. İstanbul projesi 1.272 adet konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. Projede anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Asaf Adi İş Ortaklığı 3. İstanbul proje fiyatları...

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

Pmr Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmr Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Batur Demir ve Abdullah Demir ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Rahime Özgün Sümbül ve Ayşe Müge Coşkun ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Welt Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Welt Proje Yönetimi Limited Şirketi, Mehmet Turan ve Yusuf Adil Zeyrek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Astroyal Mühendislik İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astroyal Mühendislik İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Uzun ve Ömer Altıntaş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

ANF Proje Ortaklığı LaVie İstanbul projesi Haberi

ANF Proje Ortaklığı LaVie İstanbul projesi

“Müsaitseniz annemler bu akşam size gelecek... Bir fincan kahve alabilir miyim, bizde kalmamış...” Sıcak komşuluk ilişkilerinin bu vazgeçilmez cümlelerini özleyenler için ‘ANF Proje Ortaklığı’ tarafından ailelere özel projelendirilen ‘LaVie İstanbul’, Küçükçekmece’de yükseliyor. İnsan ilişkilerini ön planda tutan ve sıcak komşulukları özleyenler için tasarlanan ‘LaVie İstanbul’dan konut almak isteyenleri ise özel ödeme kolaylıkları bekliyor. ‘LaVie İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler üç ayrı ödeme alternatifinden birini seçiyor. İlk seçenekte 5 bin lira peşinat ve 120 ay vade, ikinci seçenekte 1.520’den başlayan taksitler ve üçüncü seçenekte ise teslime kadar ayda 1.200 TL kira desteği yer alıyor. 


2015 yılı başında inşaatına başlanan ‘LaVie İstanbul’da teslim tarihi ise 31 Aralık 2016 olarak planlanıyor. 48 metrekareden 120 metrekare büyüklüğe sahip olan daire fiyatları ise 217 bin...