03 / 05 / 2024

Anfaş Fuarı kale kilit

Anfaş Fuarı kale kilit

“Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkanKale Kilit Dış Ticaret firmasının ürünlerini 21-24 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek olan ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek...

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Antalya MIPIM Fuarı'na talip!

Antalya Fuarcılık ve Yatırım Anonim Şirketi (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM Fuarı'nı Antalya'da yapmaya talip olduklarını bildirdi.

Kale Kilit ürünlerini 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen, her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit en yenilikçi ürünlerini 09 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Aksa Jeneratör Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da 13-16 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı 408 yerli ve yabancı katılımcı firmaya ev sahipliği yaparak, 27’nci kez Türkiye’den ve dünyadan binlerce profesyoneli bir araya getirdi.

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı bugün açılıyor!

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı 410 firma ve 3 bin 500'ün üzerinde marka ile Antalya Expo Center'da bugün kapılarını açıyor.

Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda 10 adet otel oluşturulacak!

Antalya’da 27’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (Anfaş Hotel Equipment) 10 adet ‘Aşk’ temalı otel odası oluşturulacak.

Kale Endüstri Holding 38. Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Kale Endüstri Holding, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdüren “38. Yapı Fuarı–Turkeybuild”de yenilikçi ürün ve çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Anfaş Fuarı kale kilit Haberi

Anfaş Fuarı kale kilit

“Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkan Kale Endüstri Holding, bünyesinde bulunan Kale Kilit Dış Ticaret firmasının ürünlerini 21-24 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek olan ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek.


Antalya Fuarcılık Merkezi’nde gerçekleşecek olan Hotel Equipment Fuarı’nda 84 metrekarelik stant ile yer alacak olan Kale Kilit Dış Ticaret katılımcılara birbirinden farklı ve teknolojik ürünlerini sunmaya hazırlanıyor.


Geniş ürün gamıyla takipçilerini bekleyen firma, bu fuarda yepyeni bir ürün olan Kale i Serisi ile ziyaretçilerini karşılayacak. Yaşam ve çalışma alanlarındaki her türlü kapıya uygulanabilen ve farklı 2 modeli bulunan i Serisi, içerisinde barındırdığı özel yazılımı sayesinde otel, rezidans ve ofis gibi farklı mekanlarda kullanım kolaylığı ile konuklara konfor, işletmelere...