19 / 05 / 2024

Angola\'da da mağaza açtı

Angola\'da da mağaza açtı

Türk mobilya sektöründe yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Doğtaş, Angola'da da mağaza açtı...

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

FLO Kenya’da mağaza açacak!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi amaçlayan FLO, daha önce olmayan Kenya pazarına girdi.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Paşabahçe Riyad'da mağaza açtı! 

Paşabahçe yurtdışı mağazacılık girişimlerini devam ettiriyor. Paşabahçe Riyad'da yeni bir mağaza açtı. 

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

GUESS Türkiye 5 mağaza açacak!

Türkiye’deki büyümesini devam ettiren GUESS Türkiye 5 yeni mağaza daha açacak. Şirket 2019'da da mağaza açılışlarına devam edecek...

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

Angola\'da da mağaza açtı Haberi

Angola\'da da mağaza açtı
Doğtaş Mobilya Angola'da da mağaza açarak Afrika kıtasındaki mağaza sayısını 17'ye çıkardı. Afrika'da günden güne gelişen ekonomi nedeniyle henüz keşfedilmemiş mobilya pazarında fırsat gören Doğtaş, Angola'nın başkenti Luanda'da açtığı konsept mağazasında tüm ürün gruplarını...