04 / 05 / 2024

anıtkabire yapılan çocuk parkı

anıtkabire yapılan çocuk parkı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Tersane işçilerine tam 21 bin ödeme yapılacak! Halk Bankası tarafından yapılan ödemenin şartları neler?

Gölcük Tersane Komutanlığı bünyesinde çalışan 3 bin 800 işçi için sevindirici bir haber geldi. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, çalışanlar 21 bin TL ödeme almaya hak kazandı. Ayrıca, çalışanlar için bazı haklar da sağlandı. Ücretsiz fast ve havale işlemleri gibi olanaklar sunulacak.

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi ailelere sosyal destek ödemesi yapılıyor. e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuranlar anında alıyor! Çocuk desteğine zam geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere çocuk yardımı ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuranlar anında alıyor! Çocuk desteğine zam geldi mi? Hemen siz de bakın!

Ara zamlı asgari ücret ne zaman yatırılacak? Asgari ücrete yapılan ara zam maaşlara ne zaman yansıyacak?

Milyonlarca çalışan ara zammın maaşlara ne zaman yansıyacağını merak ediyor. Çalışanlar, ¨Asgari ücrete yapılan ara zam maaşıma ne zaman yansıyacak?¨ sorusunun cevabını arıyor. Peki, ara zamlı asgari ücret çalışanların hesaplarına ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret çıkışı! Yapılan zam oranını açıkladı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan yüzde 50'lik zamla maaşlar 4 bin 253 lira oldu. Yılın ilk dört ayında yüzde 60 olarak açıklanan enflasyon asgari ücreti eritti. Asgari ücrete ara zam tartışmalarının başladığı bugünlerde Erdoğan'dan yeni bir çıkış geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tank Palet Fabrikası açıklaması: Yapılan işlem işletme devridir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tartışmaların odağında yer alan Tank Palet Fabrikası'yla ilgili olarak "Neresinden tutsanız elinizde kalacak bir iftirayla karşı karşıyayız. Yapılan işlemin adı satış da özelleştirme de değildir. Yapılan işin adı işletme devridir" diye konuştu.

Galata Kulesi'nde yapılan restorasyon çalışmaları mecliste!

Galata Kulesi'nde yapılan restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'nın arazisinde yapılan hastane inşaatı mecliste!

Koronavirüs salgını nedeniyle Atatürk Havalimanı'nın arazisinde yapılan hastane inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li  Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Değerli Konut Vergisi’nde yapılan değişiklik ne getirdi?

Değerli Konut Vergisi'nde yapılan değişiklikler geçtiğimiz gün Resmi Gazete’de yayımlandı. Değerli Konut Vergisi'nde, 5 milyon Türk Lirası’nı aşan mesken nitelikli taşınmazlardan binde 3-10 oranlarında vergi alınması yer aldı...

Çanakkale'de Çocuk Destek Merkezi yapıldı!

Suça sürüklenmesi, suç mağduru olması veya sokakta sosyal tehlikelerle karşı karşıya kalması sebebiyle haklarında bakım tedbiri veya korunma kararı verilen çocuklardan psikososyal desteğe ihtiyaç duyduğu tespit edilenler için yapılan Çocuk Destek Merkezi tamamlandı.

Antalya’da yapılan kentsel dönüşüm değil, rantsal dönüşüm!

İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’da şu an yapılan kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşümdür. Müteahhitler yık yap metodu ile binayı yenilemektedir. Kendilerine rant sağlamaktadır” diyerek kentsel dönüşüm mantığını eleştirdi.

anıtkabire yapılan çocuk parkı Haberi

anıtkabire yapılan çocuk parkı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Gençlik Kolları ve Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Twitter hesabı üzerinden Atatürk'ün gülerek salıncakla sallanmasını gösteren bir fotoğrafını paylaşarak, Anıtkabir bahçesine özel bir kargo firması tarafından yapılan çocuk oyun parkı ile ilgili yapılan sert eleştirileri değerlendirdi. Gökçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye’ye çocuk bayramını hediye eden Atatürk... Çocuğu salıncağa bindiren Atatürk... Hatta bizzat salıncağa binen Atatürk? Siz kalkmış neyin protestosunu yapıyorsunuz? Çocuk düşmanı mısınız” diye sordu.  Aylin Nazlıaka’nın, Anıtkabir'in tören alanının dışında bahçe bölümünde kurulan çocuk oyun parkı önünde verdiği röportaj...