05 / 05 / 2024

anıttepeye yeni yüzme havuzu yapılacak mı

anıttepeye yeni yüzme havuzu yapılacak mı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Anıttepe Yüzme Havuzunun, sağlıklı bir yapıya sahip olmadığını, bu nedenle de kapatma kararı aldıklarını söyledi...

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Emekli promosyonlarında resmen yeni yıl depremi! Bu bankalar ipleri kopardı, hepsi peş peşe duyurdu! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli promosyonlarında resmen yeni yıl depremi yaşanıyor. Bu bankalar ipleri kopardı, hepsi peş peşe duyurdu... Hemen bakın...

Öyle bir zam geliyor ki, çalışan anneler yeni yılda paraya boğulacak!

Çalışan anneleri çok mutlu edecek müjdeli bir haber geldi. Yeni yılla birlikte çalışan annelerin alacakları ödeneklere yüklü miktarda zam geliyor.

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Yeni Yönetim Kurulu belirlendi!

Gayrimenkul sektörünü geliştirmeye yönelik somut adımlar atılması amacıyla kurulan GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu), Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim belirlendi. 

İstanbul'da yeni yüksek hızlı tren projesinin inşasına başlayacağız!

İstanbul'da yeni yüksek hızlı tren projesinin inşasına başlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplam maliyeti 10,5 katrilyon lira olan yüksek hızlı tren projemizin, proje çalışmaları bitti, yakında inşasına başlıyoruz" dedi...

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Özak GYO'nun yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi!

Özak GYO'nun 25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda alınan kararı ile yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi.

Doğan Emlak yeni yerine taşındı!

Manisa'da emlak sektöründe yıllarca faaliyet gösteren Doğan Emlak yeni yerine taşındı. Doğan Emlak, İnşaat ve Sigorta, müşterilerine en kaliteli ortamlarda en kaliteli şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor.

anıttepeye yeni yüzme havuzu yapılacak mı Haberi

anıttepeye yeni yüzme havuzu yapılacak mı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Anıttepe Yüzme Havuzunun, sağlıklı bir yapıya sahip olmadığını, bu nedenle de kapatma kararı aldıklarını söyledi. 


Yenisi için inşaat başlayacak Er, yaptığı açıklamada, havuzun bulunduğu binaya "dayanıklılık raporu" verilmediğini ve kapatma kararının ise tamamen güvenlik nedeniyle alındığını belirterek, "Aynı yere yeni bir havuz yapılacak, projelendirmesi başladı. Alanın zemini kontrol ediliyor, uygunluğuna bakılıyor. Bir plan çıkarılacak ve ardından yeni havuzun inşasına başlanacak" diye konuştu. 


"Sıkıntıyı biliyoruz" Niyazi Er, havuzun kapatılmasıyla ils^ili kulüplerden gelen tepkilerle ilgili olarak, "Kulüplerin sıkıntıya girdiğini biliyoruz ancak şu an onlara gösterecek başka bir havuzumuz yok. Mamak Belediyesi'nin Topraklık'taki havuzunu ya da üniversitelerin havuzlarım kullanabilirler. İlk etapta kendi girişimleriyle çözüm üretmeleri gerekiyor, ilerleyen dönemlerde İl Müdürlüğü olarak...