29 / 04 / 2024

Öyle bir zam geliyor ki, çalışan anneler yeni yılda paraya boğulacak!

Öyle bir zam geliyor ki, çalışan anneler yeni yılda paraya boğulacak!

Çalışan anneleri çok mutlu edecek müjdeli bir haber geldi. Yeni yılla birlikte çalışan annelerin alacakları ödeneklere yüklü miktarda zam geliyor.



Çalışan anneler bu habere çok sevinecek. Devlet, doğum izninini kullanan annelerin hem iş görmezlik ödeneği hem de emzirme ödenekleri önemli miktarda artıyor.

Hem anne olmak hem de çalışmak elbette zor. Ancak çalışan annelerin ödeneklerinde bu yıl başı çok önemli miktarlarda artış yapılacak.

Öyle bir zam geliyor ki, çalışan anneler yeni yılda paraya boğulacak!

Takvim’in haberine göre, çalışan annelere için uygulanan devlet destekleri yeni yılın ilk ayıyla birlikte artacak.

Doğum iznini kullanan annelerin en düşük iş görmezlik ödeneği 16 bin 105 TL’den 24 bin 908 TL’ye yükselirken, izin sonrası yarı zamanlı çalışan annelere İŞKUR ise 6 bin 421 lira yerine  9 bin 932 lira ödeme yapacak. Bunun dışında diğer bir artış ise emzirme ödeneğine gelecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön