06 / 05 / 2024

Anka Batı satışları 2016

Anka Batı satışları 2016

Son yıllardaki en düşük konut kredisi faizleri dolayısıyla bugüne kadarki en hareketli günlerini yaşayan konut piyasasında satışlar rekor üstüne rekor kırıyor.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

Antalya'da yüksek faizler konut satışlarını nasıl etkiledi?

Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Başkanı Davut Çetin, konut satışlarını değerlendirdi.

Zirveden Batı satılık!

Zirve Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Zirveden Batı projesinde satışlar başladı. İşte Zirveden Batı satılık daire fiyatları...

Batı Mahal'de 3. etap satışları başladı! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Batı Mahal projesinde 3. etap satışları başladı. İşte Batı Mahal güncel fiyat listesi...

Azur Marmara satışları ne zaman?

Batı Beyler Yapı imzasıyla yükselen Azur Marmara projesinde toplamda 442 adet daire ve 100 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Azur Marmara satışları ne zaman?

Anka Batı satılık!

Fikri Yüksek ve Murat Yüksek İnşaat ortaklığıyla yükselen Anka Batı projesinde daireler 4+1 şeklinde tasarlandı. Anka Batı satılık daire teslimleri Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Eylül ayında konut satışlarında düşüş yaşandı!

TR61 olarak adlandırılan Antalya, Isparta ve Burdur’u kapsayan Batı Akdeniz’in 2015 yılı eylül ayı konut satış istatistiklerini açıklayan TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel, üç ilde de eylül satışlarının düştüğünü kaydetti.

Eylül'de konut satışlarında ciddi düşüş yaşandı!

Antalya, Isparta ve Burdur'u kapsayan Batı Akdeniz'in 2015 yılı eylül ayı konut satış istatistiklerini açıklayan TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel, üç ilde de eylül satışlarının düştüğünü kaydetti.

Astro Beylikdüzü satışları devam ediyor!

Batı Yapı 'nın Astro Beylikdüzü projesinde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla home office satışları devam ederken projenin yüzde 80 'lik bir kısmı alıcılarla buluştu.

Batışehir 3. etap satışları öne çekiliyor!

EGEYAPI Group'un TEM Otoyolu'na cepheli Avrupa'nın en büyük karma inşaat projesi Batışehir'in ilk etap satışlarının tamamlanmasının ardından 2'inci etap satışlarının da yüzde 30'u tamamlandı. Yoğun talep nedeni ile projenin 3'üncü etap satışlarının öne çe

Avrupa Konutları Ispartakule 2'de satışlar tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın hayat verdiği Avrupa Konutları Ispartakule 2 projesinde tüm konutlar satıldı. Artaş İnşaat, aynı bölgedeki yeni projesi Avrupa Konutları Ispartakule 3'ün satışlarına geçtiğimiz günlerde başladı

Özen Yapı İstanbul Konutları'nda satışlar devam ediyor!

15 katlı tek blokta 30 konuttan meydana gelen İstanbul Konutları Kadıköy'de satışlar devam ediyor

Batışehir, 3. etap satışlarını öne çekecek!

Batışehir projesinde ikinci etap satışlarının yüzde 30'u tamamlanınca projede üçüncü etap satışlarının öne çekilmesi gündeme geldi

Anka Batı satışları 2016 Haberi

Anka Batı satışları 2016



Son yıllardaki en düşük konut kredisi faizleri dolayısıyla bugüne kadarki en hareketli günlerini yaşayan konut piyasasında satışlar rekor üstüne rekor kırıyor.


Anka Batı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Fikri YÜKSEL, "Eylül-Ekim-Kasım gibi konut satışlarının en yüksek gerçekleştiği bir dönem var. Geçen yıl Cumhuriyet tarihinin en yüksek satışı yakalanmıştı. Bu yıl, o rekoru yeniden kırmayı bekliyoruz. 


Son zamanlarda hükümet, piyasayı hareketlendirmek için ciddi atılımlar yapıyor. Ekonomiyi destekleyen yeni modeller açıklanıyor. Yılın son çeyreğinde ciddi satış grafiği yakalayacağımızı düşünüyorum." diye konuştu. 


Tüketici marka projeleri tercih ediyor 


Başkent'in değeri en hızlı yükselen bölgelerinden Yaşamkent'in markalaşma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden YÜKSEL, bölgede birbirinden nitelikli konut projelerinin yükseldiğine dikkat çekti. 

Tüketicilerin sosyal donatılar kadar lokasyona da önem verdiğini ilade eden YÜKSEL, Yaşamkent'in birçok iş adamı ve bürokratın tercihi olduğunu söyledi. 


"Merkezi lokasyonlar...