09 / 05 / 2024

anka inşaat evim kadıköy teslim tarihi

anka inşaat evim kadıköy teslim tarihi

Fikirtepe Anka İnşaat fiyat bilgileri ve ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Anka Evim Kadıköy fiyatları 223 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

İnşaat sektörü 2023 yılından umutlu! İşler hareketlendi, güven artıyor! Yeni Evim Kampanyası konuta talebi artıracak

Seçim öncesi inşaat sektörüne yönelik açıklanan destek ve kredi paketleri, inşaat malzemeleri üretimini de hareketlendirdi. İMSAD tarafından yayınlanan Ocak 2023 Raporu’na göre, önümüzdeki aylarda sektörü hareketli günler bekliyor.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe ihracat rekoru bekleniyor! TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi sektörü besleyecek!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını öngördüklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

76 inşaat firması gurbetçilerle buluşacak!

8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için son hazırlıklar tamamlanıyor. Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek fuarda 76 inşaat firması gurbetçilerle buluşacak.

Türk inşaat sektörü gurbetçilerle bir araya gelecek!

Evim Türkiye Fuarı, 8-10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleşecek. Fuara Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en önemli firmaları katılım gösterecek.

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ satış ofisi!

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ satış ofisi iletişim için 444 9 540 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 bloktan meydana gelen projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 16 Mart 2015'te Şaadet Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Ankapark inşaatı ne durumda?

Ankapark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor. 2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Anka Park'ın 2015 yılının sonunda kadar açılması planlanıyor. İşte Ankapark'tan son fotoğraflar...

Evim inşaat halinde konut kredisi kullanabilir miyim?

Konut kredisi, bankacılar arasında mortgage kredisi, halk arasında da ev kredisi olarak ifade ediliyor. Peki, evim inşaat halinde konut kredisi kullanabilir miyim? İnşaat halindeki eve kredi kullanma şartları neler?

Evim Kadıköy Anka İnşaat!

Toplam 38 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Evim Kadıköy Anka İnşaat, İstanbul Kadıköy'de, Anka Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Fikirtepe'den 3 yıl sonra inşaat sesleri yükseliyor!

Kentsel dönüşüm için 3 yıldır ' hayalet şehir ' halinde bekleyen Fikirtepe' ye gün doğdu. Teknik Yapı, Emay İnşaat ve Anka Yapı ruhsatları aldı, inşaat başlıyor...

anka inşaat evim kadıköy teslim tarihi Haberi

anka inşaat evim kadıköy teslim tarihi


Anka Yapı tarafından İstanbul Fikirtepe'de inşa edilen Evim Kadıköy projesi 3 etap olarak hayata geçiriliyor. Fikirtepe Anka İnşaat fiyat bilgileri ve ödeme seçenekleri haberimizin içerisinde yer buluyor. 


2 bin 500 konutluk Evim Kadıköy Fikirtepe teslimleri 24 ay sonra gerçekleştiriliyor. Evim Kadıköy Evleri'nde 1+0'dan 5,5+1 loftlara kadar daire seçenekleri yer alıyor.  Evim Kadıköy projesi 38 bin 600 metrekare alanda yükseliyor. Evim Kadıköy AE Mimarlık tarafından tasarlandı.


Fikirtepe Evim Kadıköy ödeme planı!


Fikirtepe Evim Kadıköy ödeme koşulları içerisinde banka kredisi ve firma bünyesinde ödeme seçenekleri yer alıyor. Fikirtepe Evim Kadıköy ödeme planına göre yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemeler yapılırken, yüzde 50 peşinatla, Anka Yapı bünyesinde 24 ay faiz olmadan ödeme yapılıyor. Fikirtepe Anka İnşaat fiyat listesi 223 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.



Fikirtepe Anka İnşaat...