29 / 04 / 2024

anka yapı evleri

anka yapı evleri

Tapuların hemen teslim edildiği Anka Yapı, Küçükyalı'da 115 metrekare olan 3 oda 1 salon 3 adet konutun fiyatını 250 bin TL, 100 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon 1 adet konutun fiyatını ise 230 bin TL olarak belirledi

Anka Yapı'ya fesih şoku!

Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki Evim Kadıköy Projesinin ikinci etabını oluşturması planlanan Büyük ve ikinci adasında sürecin uzaması ve bazı belirsizlikler, vatandaşların yapılan kat karşılığı inşaat sözleşmelerini fesih etme kararı almasına sebep oldu.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek. Koşuyolu Sur Yapı Evleri fiyatları metrekare birim bazında 6 bin dolardan başlıyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri nerede?

Sur Yapı Koşuyolu Projesi için ön talep topluyor. Toplam arsa alanı 23 bin metrekare olarak belirlenen projede konutlar inşaat başladıktan 24 ay sonra teslim edilecek. Peki Koşuyolu Sur Yapı Evleri nerede?

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Anka Yapı, Fikirtepe'deki 'orta ada'dan çekilecek mi?

Anka Yapı ilk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Anka Yapı ile Mist İnşaat Fikirtepe'de anlaşmayı sağladı!

Anka Yapı İlk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Adam Kule Dap Yapı Evleri fiyat!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede 36 aya kadar vade sağlanıyor. Adam Kule Dap Yapı Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 299 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule DAP Yapı Evleri!

Adam Kule DAP Yapı Evleri fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Dragos Adam Kule firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

İlkbahar Sur Yapı Evleri iletişim!

İlkbahar Sur Yapı Evleri iletişim için 444 5 787 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek.

İlkbahar Sur Yapı Evleri nerede?

Sur Yapı İlkbahar'da teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede konutların alanları 51 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki İlkbahar Sur Yapı Evleri nerede?

Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri satılık!

Toplam 200 dairenin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Hanne Maltepe Hanne Yapı Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık daire!

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık daire fiyatları 367 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 2 bin 500 adet konuttan meydana gelen projenin 22 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

anka yapı evleri Haberi

anka yapı evleri

Çırpıcı Group bünyesindeki Anka Yapı tarafından inşa edilen Anka Yapı Küçükyalı Projesi, İzmir-Küçükyalı'da inşa ediliyor. 4 katlı tek bloktan meydana gelen Anka Yapı Küçükyalı'da konut teslimleri 2013 yılının Şubat ayında başlayacak. 


Tapuların hemen teslim edildiği Anka Yapı, Küçükyalı'da 115 metrekare olan 3 oda 1 salon, 3 adet konutun fiyatını 250 bin TL, 100 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon, 1 adet konutun fiyatını ise 230 bin TL olarak belirledi. 


Projede daireler, mutfak dolaplarında; ankastre fırın, ankastre ocak ve davlumbaz montajı yapılmış olarak müşteriye teslim edilecek. Depreme dayanıklı inşaat tekniği ile inşa edilen Anka Yapı Küçükyalı Projesi, mimari, statik, mekanik ve elektrik projeleri ile ilgili kanun, yönetmelik ve şartnamelerine göre hazırlandı.


Anka Yapı Küçükyalı İletişim Bilgileri:

Web : www.cirpicigroup.com

Telefon