23 / 07 / 2024

ankamallda çocuklara inşaat atölyesi mi kuruldu

ankamallda çocuklara inşaat atölyesi mi kuruldu

ANKAmall’da çocukların yaratıcılığını geliştiren çocuk atölyeleri devam ediyor. Anne babalar alışveriş yaparken çocuklar için hem sosyalleştiren, hem geliştiren atölyeler farklı seçeneklerle tüm çocukların verimli zaman geçirmesini de sağlıyor.

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Ankara Yenimahalle'deki iki anaokulunun inşaatı tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi, 3-6 yaş grubu çocuklara oyun ve eğitimi iç içe verecek 2 yeni anaokulu ile 210 çocuğu daha ilkokula hazırlayacak. 210 kişilik 2 yeni anaokulunun inşaatı tamamlandı.

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Demir İnşaat, çocuklara inşaat sektörünü Minopolis’te sevdiriyor!

Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi’ni 8 bin 334 kişi ziyaret ederek inşaat deneyiminden yararlandı.

Demir İnşaat, çocuklara inşaat sektörünü, Minopolis’te sevdiriyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret etti...

Kaymakam Çelikel Çüngüş'te okul inşaatını inceledi!

Diyarbakır Çüngüş İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel, Yeniköy’de yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi. Çelikel, çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi...

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

ankamallda çocuklara inşaat atölyesi mi kuruldu Haberi

ankamallda çocuklara inşaat atölyesi mi kuruldu

ANKAmall’da çocukların yaratıcılığını geliştiren çocuk atölyeleri devam ediyor. Anne babalar alışveriş yaparken çocuklar için hem sosyalleştiren, hem geliştiren atölyeler farklı seçeneklerle tüm çocukların verimli zaman geçirmesini de sağlıyor. Pasta ve kurabiye yaptıkları mutfak atölyesi, minik ustaların maharetlerini gösterdikleri inşaat atölyesi, çevreye duyarlılıklarını artıran geri dönüşüm atölyesi gibi etkinlikler okullar açılana kadar devam edecek ve isteyen tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.


Çocuklar “Mutfak atölyesi “ile hem öğreniyor hem eğleniyor

4 yaş üstü çocuklar, oyun hamuru yerine gerçek hamurla tanışıyor. Çeşitli kalıpları ve kendileri için özel hazırlanan minik oklavaları ile yaptıkları kek ve kurabiyeleri diledikleri gibi şekillendiriyorlar. Rengarenk malzemelerle süsledikleri  kurabiyeler pişirildikten sonra da afiyetle yeniliyor. 


Minik  inşaat ustaları iş başında

Sadece erkek değil, kız çocukların da ilgi gösterdiği inşaat atölyesine 6 yaş üzeri çocuklar katılabiliyor....