02 / 05 / 2024

Ankapark ankara ne zaman açılır

Ankapark ankara ne zaman açılır

Başkent Ankara'yı 21 yıldır yöneten Belediye Başkanı Melih Gökçek, gündeme ve özel hayatına ilişkin soruları HaberTürk'ten Kübra Par’a yanıtladı. Gökçek Ankapark'ın açılış tarihini de verdi...

Ankapark'a ne kadar para harcandı?

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Nihat Yeşil, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ankapark'a ne kadar para harcandığını sordu.

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Ankara'da yılın ilk yarısında 73 bin 119 konut satıldı!

2017 yılının ilk yarısında 654 bini aşkın konut satılırken büyükşehirler arasında Ankara öne çıktı. Yüzde 8.5 yükseliş yakalayan Ankara'da 73 bin 119 konut satıldı.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Ankara Ankapark'tan son kareler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen ve tamamlandığında dünyanın en büyük temaparkı olacak olan Ankapark 23 Nisan'da çocuklar için bir günlüğüne kısmi olarak açılacak

İstanbullu konut alıcısı yeni konutu terci etti!

Ocak-ekim döneminde İstanbullu konut alıcısı tercihini yeni konutlardan yana kullandı. Aynı dönemde ikinci el konutta Ankara öne çıktı.

Kuzu Effect Ankara ne zaman teslim?

Toplam inşaat alanı 186 bin 393 metrekare olarak belirlenen proje 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Peki Kuzu Effect Ankara ne zaman teslim?

Ozan City Ankara ne zaman teslim?

12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Bağlıca'da hayata geçiriliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ozan City Ankara ne zaman teslim?

Ankapark'tan son kareler!

Yüzde 65'lik bölümünün tamamlandığı Ankapark Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçiriliyor. 1.000 kişinin çalıştığı Anka Park 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.

Ankapark ankara ne zaman açılır Haberi

Ankapark ankara ne zaman açılır


Başkenti 21 yıldır yöneten Belediye Başkanı Melih Gökçek, gündeme ve özel hayatına ilişkin soruları HaberTürk'ten Kübra Par’a yanıtladı. Melih Gökçek röportajda Ankapark'ın açılış tarihi hakkında da bilgi verdi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinde yürüyüş yolları ve giriş kapısında yüzde 70 seviyesine ulaşıldı. 


2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Anka Park ile Başkentliler hem doğal yaşamı kucaklayacak hem de Disneyland benzeri eğlenceli ve muhteşem bir Parka kavuşacak. Proje tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. 


Anka Park'ın içerisinde yaklaşık 5 kilometrelik hat üzerinde Tema Park’ın tamamında dolaşacak hem ulaşım hem gezinti amaçlı nostaljik kara tren, ayrıca Tema Park ve hayvanat bahçesi arasında ulaşımı sağlayan 2 kilometre...