21 / 05 / 2024

Ankapark ihale iptali

Ankapark ihale iptali

Ankara’daki dev eğlence merkezi Ankapark için yapılan ikinci ihaleye tek firma teklif verdi. Azeri firmanın belgeleri eksik olduğu için ikinci ihale de iptal edildi.

Martı GYO'dan idari düzenlemenin iptali için ihalenin feshi davası!

Martı GYO, yargılaması devam eden idari düzenlemenin iptali davasının sonucu, yapılan ihale ile doğrudan ilgili olduğu ve diğer usuli eksiklikler sebebiyle şirket tarafından ihalenin feshi için dava açıldı. 

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Ankapark’ın ihale şartnamesi yenilenecek!

Ankara Büyükşehir Meclisi tarafından Ankapark için yeni bir karar alındı. Belediye, düzenlenen ihalelerde talipli çıkmayan Ankapark'ın ihale şartnamesini yenilenecek.

Ankapark'ın yeni ihalesi 19 Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ankapark için yeniden ihale düzenleniyor. Ankapark'ın yeni ihalesi 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankapark'ın ihalesi iptal oldu!

Ankara’daki dev eğlence merkezi Ankapark için yapılan ikinci ihaleye tek firma teklif verdi. Azeri firmanın belgeleri eksik olduğu için ikinci ihale de iptal edildi.

Ankapark için 435.9 milyon dolarlık ihale!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nden Ankapark projesine ilişkin açıklama geldi. Proje için 29 ihale yapıldığı belirtildi.

Emlak Konut GYO'dan ihale iptali!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "İstanbul Kartal Orhantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin iptal edildiği belirtildi.

Ağaçlı Yol'da gözler ihale iptali davasında!

İzmir Bornova 'da Ağaçlı Yol mevkiindeki 54 bin 181 metrekarelik Karayolları 2'nci Bölge Müdürlüğü'nün yer aldığı araziyle ilgili imar plan değişikliğinin yürütmesini durdurması üzerine, gözler satışın iptali davasına döndü.

Hüsnü Özyeğin'e şok: Swissotel'in satışı mahkemeden döndü!

CHP'li Meclis üyelerinin ihale iptali için açtıkları davayı İstanbul 7. İdare karara bağladı. Mahkeme satışın iptaline karar verdi

TCDD İşletmesi, demiryolu etüt proje için ihale açtı!

TCDD İşletmesi İzmir 3. Bölge Müdürlüğü  (İzmir) tarafından, Akhisar şehir geçişi demiryolu etüt proje mühendislik  danışmanlık hizmetlerinin alımı için ihale açıldı

MTA, ruhsatlı jeotermal alanları ihale edecek!

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel  Müdürlüğünce, yapılan arama çalışmaları sonucunda bulunan 29 adet ruhsatlı  jeotermal alanı, ihale edilecek

Kimse Yok Mu Merkez Binası inşaat işleri için ihale yapacak!

İstanbul İli, Sultanbeyli ilçesi, Mimarsinan Mahallesi'nde yer  alan Kimse Yok Mu Genel Merkez Binası inşaatı hafriyat ve kaba inşaat işleri için ihale yapılacak  

Permisan İnşaat'a ihale cezası getirildi!

İçişleri ve Sağlık Bakanlığı ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü Devlet İhale Kanununa göre bazı kişi ve firmalara değişik sürelerle ihale cezası getirdi. Bu firmalar arasında Permisan İnşaat'ta yer alıyor...

Ankapark ihale iptali Haberi

Ankapark ihale iptali

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Başkent Ankara'da yapımına 2013 yılında eski Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde başlanan ve 14 Haziran tarihinde  katılan olmadığı için ihalesi ertelenen Ankapark için bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binasında yeniden ihale gerçekleştirildi.

BİR FİRMA TEKLİF VERDİ

İhale öncesi 5 firma şartname alırken, bugün yapılan ihaleye bir firma katıldı. İhaleye katılan firmanın dosyalarında eksiklik olduğunun tespit edilmesi üzerine ihale ertelendi. Ankapark’a talip olan firmanın Azeri firması olduğu belirtildi.

EKSİK BELGEDEN İPTAL EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği açıklamada, “Bugüne kadar 5 firma tarafından şartname alınmış olup ihaleye bir firma teklif vermiştir. Yapılan değerlendirmede teklif veren firmanın belgelerinde eksiklik tespit edilmesi nedeniyle Belediye Encümenimiz ihalenin iptaline karar vermiştir” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne 29...