28 / 04 / 2024

Ankapark katar

Ankapark katar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yapımını sürdürdükleri büyük projeleri anlattı. Gökçek "Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip, Arabistan'dan ilgilenenler var" dedi.

Ankara Ankapark ne zaman açılacak?

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Anka Park projesi tamamlandığında Başkent Ankara Ortadoğu’nun en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark inşaatından son fotoğraflar...

CHP Ankapark’ı MHP ulaşımı eleştirdi! Belediye Meclisi'nde ne konuşuldu?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, EGO ve ASKİ’nin 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda CHP grubu Ankapark’ı, MHP grubu ulaşımı eleştirdi.

Ankapark 2015 sonuna yetişecek mi?

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Anka Park projesi tamamlandığında Başkent Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark'tan son fotoğraflar...

İstinye Bayırı'nın tabelası Katar Caddesi olarak değiştirildi!

Sarıyer'de İstinye Bayırı Caddesi olarak bilinen caddenin adı Katar Caddesi olarak değiştirildi. Caddeye adı verilen Katar devleti, bu vesileyle İstanbul büyükelçiliği nezdinde bir tören düzenledi.

Katar Emiri Şeyh Temim, Erbilgin Yalısı'nı eşine hediye etti!

İki hafta önce Türkiye’yi ziyaret eden Katar Emiri Şeyh Temim, Cumhurbaşkanı ile görüşürken, Kraliçe İstanbul’da Erbilgin Yalısı’nı beğendi. Emir yalıyı eşine hediye etti.

Ankapark'tan son fotoğraflar!

İnşaat çalışmaları tam gaz devam eden Anka Park tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark projesinde son durum...

İstinye Bayırı itiraza rağmen Katar Caddesi oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin mart ayı toplantılarının son oturumuna cadde ve sokak isimleri değişikliği damgasını vurdu. Sarıyer'deki meşhur İstinye Bayırı Caddesi’nin ismi Katar Caddesi oldu.

İstinye Bayırı'nın adı Katar Caddesi oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir bölümünün "Katar Caddesi" olarak isimlendirilmesine karar verildi.

İstinye Bayırı'nın ismi Katar Caddesi oldu!

İBB Meclisi’nin Mart ayı toplantılarının son oturumuna cadde ve sokak isimleri değişikliği damgasını vurdu. İstanbul’da Sarıyer ilçe sınırları içinde kalan meşhur İstinye Bayırı Caddesi’nin ismi Katar Caddesi oldu.

Mehdi Eker Ankapark inşaatını inceledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e Ankapark’ı gezdirdi. Proje tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak...

Melih Gökçek'ten Ankapark açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara Anka Park'ın 2015 yılının sonunda kadar açılması planlanıyor demişti. Gökçek yeni açıklamasında Ankapark'ın ilk etabını Mayıs ayına yetiştirmek istediklerini söyledi.

Ankapark inşaatı ne durumda?

Ankapark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor. 2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Anka Park'ın 2015 yılının sonunda kadar açılması planlanıyor. İşte Ankapark'tan son fotoğraflar...

Katar Şeyhi Marmaris Kontes Beach Otel'i satın aldı!

Katar Kraliyet Ailesi üyesi Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani, Muğla'nın Marmaris İlçesi, Uzunyalı Sahili'ndeki Munamar Otel'in ardından, şimdi de 100 metre ilerisindeki Kontes Beach Otel'i satın aldı.

Ankapark katar Haberi

Ankapark katar


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yapımını sürdürdükleri büyük projeleri anlattı. Ankapark’ın Başkent turizmine çok büyük katkı sağlayacağını söyleyen Başkan Gökçek, “Şuanda çinliler talip, katarlılar talip, Arabistan'dan ilgilenenler var” dedi. 


 Başkan Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dubai'de yeni park yapıldı, gidip görmek istiyorum. Dubai'deki parkta kapalı alan dünyanın en büyüğü diyorlar. Dubai ‘en büyük kapalı alan bizde’ diyor. Bizde kapalı alan 86 bin metrekare. Dubai'nin mal oluşunu iftiharla söylüyorlar, 1 milyar dolar… 10 bin metrekarelik park. Bizim ki 1 milyon 100 bin metrekare, 86 bin metrekaresi kapalı. Bizimkinin maliyeti 500 milyon dolar civarında olacak. İddia ediyorum dünyadaki tema parklar arasında muadilleri arasında tartışmasız açık ara en ucuz olan park Ankapark. Hesaplar kitaplar her şey meydanda. ” 

Ankapark’taki oyuncakların montajının yüzde 80 oranında...