28 / 08 / 2024

Ankapark oyuncakları kuruluyor mu

Ankapark oyuncakları kuruluyor mu

Ankapark projesinde yer alan oyuncakların kurulumunun biri tamamlanıyor, diğeri için çalışmalar başlıyor. İşte fotoğrafları Twitter aracılığıyla sosyal medyada paylaşılan, Ankapark Ankara projesinde kurulan ve kurulumuna başlanan o Ankapark oyuncakları...

Kocaeli Akçaray Tramvayı için şantiye kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tramvay için şehir merkezine şantiye kuruluyor. Eski lojmanlar binasının bulunan alanda hazırlıklar yapılmaya başlandı.

Varlık Yönetim Fonu kuruluyor!

Finansal istikrara ve büyümeye katkı sağlamak için Varlık Yönetim Fonu kuruluyor. Fon piyasadaki dalgalanmaları önleyecek, stratejik sektörlerde yatırıma destek olacak.

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Ukrayna'ya OSB'ler kuruluyor!

Ukrayna, ekonomisini toparladı. Türkiye ile imzalanacak Serbest Ticaret Anlaşması görüşmeleri son aşamada. Ülkede Türkiye’ye benzer Organize Sanayi Bölgeleri kuruluyor…

Ankapark projesine 21.4 milyon TL daha yatırım yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilen Ankapark projesine 21.4 milyon TL daha yatırım yapılacak. Ankapark projesi için bu yıl yapılan 3 ihalede sözleşmeler imzalandı.

Ankapark EXPO'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bugün başlayan ve 6 ay boyunca açık olacak Antalya EXPO 2016’da, en büyük projesi olan ve yapımı devam eden Ankapark'ı, tüm dünyaya tanıtacak.

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Ankapark ne zaman açılacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2015 yılının en önemli çalışmalarından biri olarak nitelendirdiği, dünyanın en büyük temaparkı Ankapark’ın bu yıl Kasım ayında bitirilmesinin planlandığını söyledi...

Melih Gökçek, Ankapark çalışmalarını inceledi!

Ankara'da kültür ve tabiat varlıklarının korunmasında etkin bir görev üstlenen koruma kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Ankapark'ı gezdi, Başkan Melih Gökçek'ten bilgi aldı.

Ankapark'ta çalışmalar hızlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen dünyanın en büyük tema parklarından Ankapark’ın baharla birlikte hızlanan çalışmalarla, eğlence ve adrenalin dolu oyuncaklar teker teker bitiriliyor.

Bursa Yenice'ye Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Ankapark oyuncakları kuruluyor mu Haberi

Ankapark oyuncakları kuruluyor mu

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerinde hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük temaparkı Ankapark projesinde açılış için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankapark'ta yer alan oyuncakların kurulumunda birini tamamlarken diğerine başlıyor...


Kule Coaster ve Çakırkeyf oyuncakların kurulumu tamamlanırken, Zaman Makinesi oyuncağının kurulumuna başlandı. Ankapark'ta Kollu Çember'in kurulumu devam ederken Düğüm Coaster oyuncağının kurulumu da tamamlanmak üzere...


ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankapark oyuncaklarının durumunu gösteren fotoğrafları resmi Twitter hesabı @ABB_FEN aracılığıyla sosyal medya ile paylaştı... İşte o fotoğraflar ve Ankapark oyuncaklarından bazılarının son durum bilgileri...

"ANKAPARK oyuncaklarımızdan KOLLU ÇEMBER'in kurulumu tüm hızıyla devam ediyor" 





"ANKAPARK oyuncaklarından KULE COASTER modelimizin kurulumu tamamlanmıştır"






"ANKAPARK oyuncaklarımızdan ZAMAN MAKİNESİ kurulumumuz başlamıştır" 





"ANKAPARK oyuncaklarımızdan ÇAKIRKEYF modelimizin kurulumu tamamlanmıştır"