06 / 05 / 2024

Ankapark oyuncakları ne durumda

Ankapark oyuncakları ne durumda

Ankapark nerede? Ankapark projesinde son durum ne? Ankapark'ta neler oluyor? Ankapark ne zaman açılacak? İşte Ankapark son durum fotoğrafları eşliğinde projede bugün yapılan işlerin raporu...

Ankapark oyuncakları kurulumu sürüyor!

Ankapark projesinde yer alacak Uzay Silahı kurulumu sürerken Bitirim Atlayışı oyuncağının da saha betonu atıldı. İşte açılış tarihi henüz açıklanmayan Ankapark oyuncaklarında son durum fotoğrafları ve bilgileri...

Ankapark davası sonuçlandı! Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor!

Ankara'da yer alan Ankapark ile ilgili bir son dakika gelişmesine göre, Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içerisinde yer alan ANKAPARK'ın tahliyesine ve işletmecinin taşınmaz üzerindeki müdahalesinin de kaldırılmasına hükmetti.

Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman, başladı mı? İşte Migros 23 Nisan fırsatları…

Migros'ta 23 Nisan indirimlerini duyurdu. Peki Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlayacak, hangi tarihlerde geçerli olacak? Migros her 23 Nisan’da çocuklar için oyuncakları indirimli fiyatlarla raflarına koyuyor. İşte Migros Marketlrinin 23 Nisan kampanyası hakkında detaylar...

Ankapark'a ne kadar para harcandı?

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Nihat Yeşil, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ankapark'a ne kadar para harcandığını sordu.

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak konuştu ve alanı işler duruma getireceklerine dikkat çekti.

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Ankapark’taki otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali kuruldu!

Ankapark’taki açık otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali (GES) kuruldu. Yılda 15 milyon kilowattsaat elektrik üretilecek GES ile yılda yaklaşık 10 bin konutun ihtiyacını karşılayacak elektrik üretilecek.

Ankapark ne zaman açılacak? İşte o tarih!

Türkiye'nin Disneyland'i olarak adlandırılan Ankapark'ın ihalesi yapıldı. Peki Ankapark ne zaman açılacak?

Ankapark ihalesi Anayasa Mahkemesine taşındı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Ankapark'ın ihalesini Anayasa Mahkesi'ne taşıdı. 

Ankapark halka sorulacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankapark projesine ilişkin soruları yanıtladı. Tuna, "Millete sorarız ne istiyorlarsa onu uygularız. Ankapark ile ilgili bir anket yaparız." dedi.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Ankapark Köprüsü hızla yükseliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olacak Ankapark 'tan, Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlayacak köprünün çalışmaları hızla devam ediyor.

Ankapark'ın önüne köprü geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit köprüsü yapıyor.

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

Ankapark oyuncakları ne durumda Haberi

Ankapark oyuncakları ne durumda

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Atatürk Orman Çiftliğinde hayata geçirilen Ankapark projesinde bugün yapılan işler, fotoğraflarıyla birlikte sosyal medya sitesi Twiter'da paylaşıldı...


İşte resmi açılış tarihi henüz açıklanmayan ancak 2015 yaz sezonuna yetiştirilmeye çalışılan Ankapark projesinin ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından paylaşılan fotoğraflar eşliğinde son durum raporu...


"ANKAPARK'ta bulunan 56.000 m² lik su gösterisi havuzumuzun montajı devam ediyor."




"ANKAPARK'ta bulunan dinazor çadırlarımızın dış cephe yapay kaya giydirmeleri devam ediyor"





"ANKAPARK giriş kapısı çevresinde hücresel dolgu çalışmalarımız devam ediyor"




"ANKAPARK giriş kapısı çevresinde hücresel dolgu çalışmalarımız devam ediyor"



"ANKAPARK giriş kapısında polyester montaj çalışmalarımız devam ediyor"




"ANKAPARK'ta bulunan Ankara temalı sinemamızın sandviç panel montajı devam ediyor"



"ANKAPARK'ta bulunan 55m yüksekliğindeki DÖNME DOLAP modelimizin saha betonu...