03 / 05 / 2024

Ankaparkta kapılar açıldı

Ankaparkta kapılar açıldı

Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolap, Başkan Gökçek’in, “İsteyen binsin” talimatıyla çalıştı. Başkentliler her gün ziyaret edip, roller coaster ve dönme dolaba ücretsiz binebiliyor.

Ev hanımlarına müjde! Emeklilik kapısı açıldı! Çalışmayan ev hanımları nasıl emekli olabilir?

Uzun yıllar gündemde olan çalışmayan ev hanımları için emeklilik kapısı açıldı. Son zamanlarda yapılan yeni düzenlemeler ile çalışmayan ev hanımları da emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? İşte detaylar...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

BAĞ-KUR'luya erken emeklilik fırsatında son viraj! Erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Bağ-Kur'luya erken emeklilik fırsatı SSK prim eşitliği düzenlemesinde alt yapı tamamlandı. Küçük esnafa 7200 günle erken emeklilik kapıları açıldı. Peki, BAĞ-KUR'luya erken emeklilik fırsatı kimleri kapsıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapıları açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapılarının açılacağı müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

London Buıld 2020 18 Kasım’da kapılarını açıyor!

İngiltere’nin başkenti Londra’da, inşaat yapı sektörünün önde gelen fuarlarından London Buıld 2020 18 – 19 Kasım 2020’de kapılarını açıyor…

Foldcity ile Nef evlerinin kapıları açılıyor!

Nef'teki evin kapısını açan kart,  İstanbul'un 25 farklı noktasındaki Nef'in de kapılarını açacak. Dünyada ilk kez uygulanan Foldcity ile Nef projelerindeki sosyal alanlardan yararlanılabilecek.

Tekfur Sarayı 'Müze' olarak kapılarını açtı!

2005 yılında ilk restorasyon çalışmalarına başlanan Tekfur Sarayı müze olarak kapılarını ilk kez ziyaretçilere açtı. Açılışa İBB Genel sekteri Hayri Baraçlı’nın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.

Parsel sorguda 2018 satışları açıldı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ekranındaki Analiz menüsüne 2018 yılı verileri hizmete açıldı.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Ankaparkta kapılar açıldı Haberi

Ankaparkta kapılar açıldı

Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolap, Başkan Gökçek’in, “İsteyen binsin” talimatıyla çalıştı. Başkentliler, her gün 15.30 ile 19.00 saatleri arasında parkı ziyaret edip, roller coaster ve dönme dolaba ücretsiz binebiliyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolaba isteyen vatandaşlar artık binebilecekler” açıklamasının ardından her iki sistem de çalışmaya başladı. Ankapark’taki çalışmalar devam ederken, Başkan Gökçek’in çağrısı üzerine çok sayıda Ankaralı, roller coaster ve dönme dolap önünde kuyruğa girdi.


‘Şehrimizi Tanıyoruz’ gezileriyle kent turu attıktan sonra, Ankapark’ı da gezen ziyaretçiler, özellikle roller coaster’a binip, adrenalin yaşıyor.


Dünyanın en büyükleri arasında yer alan ve 110 km hıza ulaşan roller coaster’a binen Ankaralılar, 870 metre uzunluğundaki raylarda çeşitli manevralarla 35 metre yüksekliğe çıkıyor. 55 metre yükseklikteki dönme dolaba binen...