29 / 04 / 2024

ankara 1+0 daire

ankara 1+0 daire

Ankara'nın yeni imar yönetmeliğine göre artık 1+0 stüdyo daireler yasalandı. Yeni imar yönetmeliği Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından hazırlandı...

Yastık altında 15 bin lirası olana 0 daire müjdesi! TOKİ'den onlarca ilde ucuz 2+1 ve 3+1! Hemen ev sahibi olabilirsiniz

Yastık altında 15 bin lirası olana 0 daire müjdesi! TOKİ'den onlarca ilde ucuz 2+1 ve 3+1! Hemen ev sahibi olabilirsiniz

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede başlayan kampanya kapsamında 0,98 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılıyor Peki Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Merkez Ankara'da 0,98 faizle!

Merkez Ankara'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Ön taleplerin toplandığı Merkez Ankara projesi, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oldu.

Ankaralılar geniş daireleri tercih ediyor!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan Ankara'da 1+0 daire üretimine yönelik değişikliği değerlendirdi...

Ankara'da 1+0 daire artık yasak!

Ankara'nın yeni imar yönetmeliğine göre artık 1+0 stüdyo daireler yasalandı. Yeni imar yönetmeliği Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından hazırlandı...

Kumru Ankara'da 0,98 faizle!

Kumru Ankara'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan Kumru  Ankara projesi 33 katlı tek bloktan meydana geliyor. 

Sinpaş Time Evleri satış fiyatları!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselen Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time projesi nerede?  

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Ankara 1. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi, Yeni Cimşit Mahallesi, Bağkayası Mevkii'nde Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 10 milyom 457 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul İmar Yönetmeliği değişti!

İBB Meclisi'nde görüşülen İstanbul İmar Yönetmeliği'nde değişiklikler yapıldı. Buna göre yeni inşa edilecek yapılarda 1+0 daire olmayacak. 

İstanbul'da 1+0 daireler yasaklandı!

İstanbul İmar Yönetmeliği bugün yürürlüğe giriyor. Yeni imar planı ile İstanbul'da 1+0 daireler yasaklandı. 

ankara 1+0 daire Haberi

ankara 1+0 daire

Ankara'nın yeni imar yönetmeliği, Ankara'nın güncel ve yerel ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile 25 ilçe belediyesinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından hazırlandı.

Ankara'nın yeni yönetmeliğiyle, inşaat alanında pek çok yenilik hayata geçirilecek. En önemli düzenleme, 1+0 stüdyo tipi daireler için getirildi.Bundan sonra Ankara'da 1+0 daire yapılmayacak.

Yeni düzenlemeler 

Yeni İmar Yönetmeliği ile Ankarada inşaat sektörünü yakından ilgilendiren düzenlemelerden bazıları şöyle:

Su taşkın riski bulunan alanlarda kret (dere) kotuna, 1.5 metre ilave edilecek. Tespit edilen kotun altına iskan yapılamayacak. Hiçbir şekilde bu seviyenin altında otopark giriş-çıkışı, kapı ve pencere gibi herhangi bir boşluk bırakılmayacak. Kat adedi 3 olan binalarda asansör yeri bırakılması, 4 ve daha fazla olanlarda ise asansör tesisi zorunlu olacak. Her müstakil konutta...