21 / 05 / 2024

ankara 2. icra

ankara 2. icra

Ankara 2. İcra Müdürlüğü, Çankaya'da bulunan dubleks konutu 1 milyon 14 bin TL'ye satacak. Satış, 27 Temmuz Cuma günü 15:15-15:25 saatleri arasında yapılacak

Sincan'da 14.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 2. Satış Memurluğu, Ankara İl, Sincan İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 100 bin TL olarak belirlendi. 

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

Ever Turizm konkordatoya gitti!

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Aker İnşaat konkordato talep etti!

Ankara merkezli Aker İnşaat AŞ sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Aker İnşaat'ın konkordato davası Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Ankara Batı İcra Dairesi'nden satılık 2 fabrika 15,6 milyon TL'ye!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit mahallesinde yer alan 2 fabrikayı 15 milyon 639 bin 775,30 TL bedelle satışa sunuyor. Fabrikaların 1. satış günü 19 Temmuz 2018 tarihi olarak belirlendi. 

AŞTİ için flaş karar!

Ankara 2. İdare Mahkemesi, AŞTİ'nin taşınmasına yönelik alınan belediye kararlarını iptal etti. Otogarın taşınması planlanan Mamak'taki arazinin de yeniden belediyeye geçmesi gündemde.

Ankara ve Erzurum'da 11.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara 21. icra Dairesi, Ankara Kazan'da yer alan 2 fabrikayı ve Erzurum Aşkale'de bulunan tavuk çiftliği ve arsasını satışa çıkardı. İhaleye çıkacak 3 gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 974 bin TL olarak belirlendi.

Yeni konut satışlarında Ankara 2. sırada!

TÜİK verilerine göre 2015 yılının Ocak ve Şubat aylarında satılan toplam 181.188 konutun 78.633 adedi ilk satış olarak gerçekleşti. Ankara, İstanbul'dan sonra en çok yeni konut satışının gerçekleştiği şehir oldu.

Çorum’un Koruma İmar Planı yeniden yapılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Çorum Koruma İmar Planı’nın yeniden düzenlenmesi için incelemelerde bulundu. İşte yapılan çalışmanın ayrıntıları...

Akkent Paradise Evleri Ankara fiyatlar!

Akkent Paradise Evleri Ankara 2+1 daire fiyatları 305 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Akkent Paradise Evleri Ankara projesinde 432 daire, 36 cadde mağazası ve Akkent Çarşı AVM bulunuyor...

Tuncay Tekay: TOKİ inşaat sektöründen çıkmalı!

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Tuncay Tekay TOKİ'de arsa devletten olduğu için bir başka müteahhitin TOKİ ile rekabet gücü kalmıyor. Haliyle inşaat sektöründe kafalar karışıyor. TOKİ kesinlikle inşaat sektöründen çıkmalıdır" dedi.

Tuncay Tekay: Türkiye'de ilk müteahhitler derneğini biz kurduk!

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 2. Bölge milletvekili adayı Tuncay Tekay “ 2002 yılında Türkiye’de sıfır terör ile aldı hükümet bu görevi. Türkiye şimdi Doğu’da savaşta.13 yılda ülkede nelerin değiştiğini görüyoruz. Biz bunu altı ay gibi kısa bir zamand

ankara 2. icra Haberi

ankara 2. icra
İlan şöyle;


TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


DOSYA NO: 2012/1429 ESAS.


Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, evsafı, Satış Şartlan: Ankara ili Çankaya ilçesi Çayyolu mahallesi Beysukent Dicle Cad. Tunca Sokakta 10 kapı nolu yapının bulunduğu yere rastlayan İmarın 13005 ada 10 parseli teşkil eden 545 m2 arsa üzerine inşa edilmiş kargir dubleks bodrum +zemin+ normal katlı, bodrum kat banyolu bir adet oda, kat holü, çamaşır odası, depo ve kazan dairesinden, zemin kat, giriş holü iki oda, salon, mutfak, yemek odası ve banyodan, 1. kat üç oda kat holü, banyo ebeveyn banyosundan müteşekkil, toplanı 324 m2 kullanım alanlı kargir dubleks ev ve bahçesi vasıflı taşınmaz, çeşitli cins ve yaştaki ağaçlan ile birlikte bir borç nedeni ile açık artırma sureti ile satılacaktır.

Gayrimenkulün geniş evsafı...