02 / 05 / 2024

ankara 2016 beton fuarı

ankara 2016 beton fuarı

THBB, ekonominin lokomotifi olan inşaatın en temel kollarından hazır beton ve ilgili sektörleri aynı çatı altında buluşturuyor. Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu’nun büyük aktörleri 18 – 20 Şubat 2016 tarihleri arasında Congresium Ankara’da.

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

Halk GYO Ankara Kızılay Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Kızılay Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Ankara Yenişehir Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Yenişehir Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Kumru Ankara proje fiyatları 2016!

Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen Kumru Ankara projesinde 162 konut ve açık çarşı alanı bulunuyor. İşte Kumru Ankara proje fiyatları 2016...

Kumru Ankara kampanyası 2016!

32 katlı tek kule halinde yükselen Kumru Ankara Rezidans projesi Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yıldızevler'de inşa ediliyor. İşte Kumru Ankara kampanyası 2016...

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları!

Kuzu Grup Kumru Ankara projesi toplamda 162 adet konuttan meydana geliyor. İşte, Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları...

Bulvar Loft Ankara Akfen fiyatları 2016!

822 adet konuttan meydana gelen Bulvar Loft Ankara projesinde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Bulvar Loft Ankara Akfen fiyatları 2016...

Ankara Beysu Konakları fiyatları 2016!

Toplam 359 adet daireden meydana gelen Ankara Beysu Konakları'nda yaşam başladı. Ankara Beysu Konakları fiyatları 2016...

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvuruları!

5 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvuruları için geri sayım başladı.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu!

Toplamda 9 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde başvuru dönemi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu...

ankara 2016 beton fuarı Haberi

ankara 2016 beton fuarı

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ekonominin lokomotifi olan inşaatın en temel kollarından hazır beton ve ilgili sektörleri aynı çatı altında buluşturuyor. Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu’nun büyük aktörleri 18 – 20 Şubat 2016 tarihleri arasında Congresium Ankara’da.


Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından bu sene sekizincisi düzenlenen “Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı”, bugün Congresium Ankara’da açıldı.


Açılış konuşmasına Ankara’daki terör saldırısını kınayarak başlayan Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, fuarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Türkiye hazır beton sektörü, bugün 107 milyon metreküp hazır beton üretimiyle son 7 yıldır Avrupa’daki ülkeler arasında lider konumda ve dünyanın en büyük üçüncü hazır beton üreticisi. Bu liderlik büyük sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Türkiye Hazır Beton Birliği...