18 / 05 / 2024

Ankara 300 kişiye satılan daire

Ankara 300 kişiye satılan daire

Ankara Yenimahalle'de bir daire yaklaşık 300 kişiye satıldı. Akıllara ‘Sülün Osman’ı getiren olay mağdurlardan emekli astsubay Muharrem Yozgat'ın konunun peşine düşmesiyle aydınlandı. 

Ankara Mood Göksu'da kişiye özel ödeme planı! Ocak 2026'da teslim!

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinin teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Mood Göksu projesinde 1.100 konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

100 kişiye soruldu: Depreme hazır mıyız?

İstanbul, Yalova, Gebze, Bartın, Bursa, Malatya, Elazığ, Adana ve Ankara’dan 100 kişiye depreme ne kadar hazırlıklı oldukları soruldu.

Hazine arazisini sahte belgelerle 2 kişiye kiralamışlar!

Bakanlık adına düzenledikleri sahte belgelerle Aydın Didim'de 14 dönümlük Hazine arazisini iki kişiye 300 bin TL karşılığında kiralayan şebekenin 4 üyesi yakalandı...

Northland Ankara'da kişiye özel taksit fırsatı!

İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı tarafından Ankara'da inşa edilen Northland Ankara projesinde bankasız, faizsiz, kişiye özel taksit fırsatı sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Ankara'da bir daireyi 300 kişiye sattılar!

Ankara Yenimahalle'de bir daire yaklaşık 300 kişiye satıldı. Akıllara ‘Sülün Osman’ı getiren olay mağdurlardan emekli astsubay Muharrem Yozgat'ın konunun peşine düşmesiyle aydınlandı. 

Coldwell Banker, Türkiye'de 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye olarak franchise ile 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladıklarını açıklayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Bu yıl hedefimiz 300 kişiyi daha iş sahibi yapmak" dedi.

Akfen İncek Loft'ta kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimleri Nisan 2016’da başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Ankara'ya kurulacak Uzay OSB’si 10 bin kişiye iş olacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, 7 milyon 230 bin metrekare alana kurulacak Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB’nin 10 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Aynı kişiye ait tarımsal araziler arasındaki ekonomik bütünlük olup olmadığı nasıl tespit edilir?

Aynı kişiye ait birden fazla tarımsal arazi olması halinde ekonomik bütünlüğe haiz olmayan kısımlarının devrine izin verilebiliyor. Peki, aynı kişiye ait tarımsal araziler arasındaki ekonomik bütünlük olup olmadığı nasıl tespit edilir?

Aynı kişiye ait birden fazla tarımsal arazi varsa ne olur?

Tarım arazilerinin mülkiyetinin devrine ilişkin yönetmelik gereğince; tarımsal arazilerin satışlarında sınırlamalar bulunuyor. Peki, aynı kişiye ait birden fazla tarımsal arazi varsa ne olur? Satış yapılabilir mi?

Antasya Residence Ümraniye'de 380 bin TL'ye 1+1! Kişiye özel ödeme planı!

Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Residence Ümraniye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede daireler 1+1 ve de 2+1 şeklinde tasarlandı.

Ankara 300 kişiye satılan daire Haberi

Ankara 300 kişiye satılan daire

Hürriyet Gazetesi'nden Burak Altun'un haberine göre; Ankara Yenimahalle’de bir daireyi yaklaşık 300 kişiye satan dolandırıcılar akıllara ‘Sülün Osman’ı getirdi. Mağdurlardan emekli astsubay Muharrem Yozgat, kooperatif üyeliği ile aldığı dairenin kendisi haricinde 300 kişiye satıldığını iddia ederek vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.
 
Muharrem Yozgat, Batıkent’teki daireyi kooperatif üyeliği üzerinden satın almıştı. Aynı dairenin kendisi dışında yaklaşık 300 kişiye daha satıldığını ifade etti. 

Yozgat, kooperatifin 50 milyon TL’ye yakın para topladığını söyleyerek,  “Kooperatif başkanı ile bana gösterdikleri dairenin devir işlemlerini yaptık. İşlemleri yaptığımıza dair belgeler, ortaklık senedi, hisse devir senetleri ve vekaletnameler var. Ancak ben daireyi başkalarına da sattıklarını öğrendim ve araştırmaya başladım” diye konuştu.
 

DOLANDIRMAYA DEVAM EDİYORLAR

35 bin TL bedele anlaşılan dairenin teslim edilmemesi üzerine Yozgat, belediyeye ve Çevre ve Şehircilik...