28 / 04 / 2024

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 



Velux  Ankara  projesi, Fırat Life Style, Ata-Yıldız Grup ve Acity AVM'nin konsorsiyumu imzasıyla Ankara'da hayata geçiriliyor. Toplam 11 blok halinde yükselen projede, 1.000 adet konut ve 113 adet mağaza yer alıyor. Ayrıca projede 3 adet ticari ünite bloğu bulunuyor. 

Karma yaşam projesi şeklinde tasarlanan Velux Ankara'da 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipleri yer alıyor. 

Velux Ankara da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi İstanbul Yolu üzerinde, ACity AVM'nin karşısında hayata geçiriliyor. Proje 72 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Proje, 18 bin metrekare peyzaj alanına, 42 bin metrekarelik açık AVM'ye ve 3 bin metrekarelik spor salonuna sahip. 

Projede yer alan 1 oda 1 salonların büyüklükleri 48 ile 75 metrekare arasında, 2 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor. 

Aktivite odaları, davet odası, müzik - satranç ve sinema odası, çok amaçlı salon, çalışma atölyesi gibi pek çok atkinlik alanına sahip projede, kapalı yüzme havuzu da bulunuyor. 

Velux Ankara da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesinde konut teslimleri başladı. Proje genelinde anahtar teslimlerinin 2-3 ay içinde tamamlanması planlanıyor. 

VELUX ANKARA AĞUSTOS 2023 FİYAT LİSTESİ 

Velux Ankara'da yer alan 1+1'ler 4 milyon 250 bin TL'den, 2+1'ler ise 5 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme seçenekleri, satış ofisinde sunuluyor. 

Web: https://www.veluxankara.com/

Tel: 0 312 222 60 60 

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye toplam 336 konut geliyor!

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Cilin Royal Konakları'nda vade farksız 36 aya varan taksit fırsatı! Yeni proje! 


Geri Dön