02 / 05 / 2024

Ankara Akadia Modern projesi

Ankara Akadia Modern projesi

Konut teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında yapılacağı Ankara Akadia projesi 891 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Ankara Akadia Modern satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Akadia İncek satışta! Yeni proje! 

Akadia İncek, MBM Enerji İnşaat ve Mutlucan A.Ş. ortaklığında, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçiriliyor. Projede satışlar başladı...

Ankara Mamak'ta modern konutlar için düğmeye basıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşa edilecek 4 bin 500 konutun 2 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi. 

TOKİ Ankara Kahramankazan'a 340 konut inşa edecek!

TOKİ, Ankara’nın Kahramankazan ilçesine 340 konut inşa edecek. Proje modern inşa teknikleri uygulanarak, geleneksel mahalle yapısı ve az katlı planlamayı esas alan bir mimari yaklaşımla hazırlandı.

Ankara Etimesgut'ta büyük dönüşüm yaşanacak!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 27 yılda taşradan modern merkez şehre, otelkentten yaşamkente büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

Ankara Hacıbayram'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks hayata geçiriyor.

Ankara Mamak'ta gecekondular modern yapılara dönüşüyor!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor. 11 etaplı projede gecekondular modern bir yapıya haline dönüşüyor.

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Ankara Akadia Modern satılık daire!

Konut teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında yapılacağı Ankara Akadia projesi 891 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Ankara Akadia Modern satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Akadia Modern Mamak teslim tarihi!

Toplam 891 daire ve 23 ticari birimden meydana gelen Akadia Modern Mamak teslim tarihi 2019 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. Proje MBM İnşaat imzası taşıyor.

Akadia Modern Mamak satılık daire!

Akadia Modern Mamak satılık daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. MBM İnşaat tarafından hayata geçirilen Akadia Modern projesi 891 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.

Akadia Modern Evleri nerede?

MBM İnşaat imzası taşıyan Akadia Modern Projesi, 891 konut ve 23 ticari birimden oluşuyor. Peki, Akadia Modern Evleri nerede?

Ankara Akadia Modern teslim tarihi!

Ankara Akadia Modern teslim tarihi Haziran 2019 yılı olarak belirtiliyor. Akadia Modern projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Ankara Akadia Modern projesi Haberi

Ankara Akadia Modern projesi

Ankara Akadia Modern projesi 891 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Akadia Modern projesi 5 katlı bir blok, 8 katlı üç blok, 30 katlı üç blok ve 34 katlı üç blok olmak üzere 10 bloktan oluşuyor.

Ankara Akadia Modern satılık daire!

Ankara Akadia Modern satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde sıralanıyor. Projede 2+1'ler 101 - 114 metrekare, 3+1'ler 136 - 150 metrekare arasında , 4+1'ler 155 metrekare olarak tasarlandı.

Konut teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında yapılacağı Ankara Akadia projesinde dairelerin yanı sıra çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, tenis kortu, performans salonları, jakuzi, Fin hamamı, sauna, buhar odası gibi sosyal olanaklar yer alıyor.

MBM İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Akadia Modern Ankara projesi Natavega AVM, IKEA, Tekzen, Metro Grosmarket gibi birçok alışveriş...