29 / 04 / 2024

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Üçgen Mimarlık İnşaat imzasını taşıyan Aksoy VIP Konutları, bu yıl ortasında teslim edilecek...

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar!

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Üçgen Mimarlık İnşaat imzasını taşıyan Aksoy VIP Konutları, bu yıl ortasında teslim edilecek...

Coldwell Banker Ankara'da ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren Coldwell Banker, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. 2013 yılında Türkiye piyasasına giriş yapan Coldwell Banker, Ankara'nın Kavaklıdere ilçesinde VIP ofisini açtı.

Coldwell Banker Ankara'da VİP Ofis açtı!

Profesyonel gayrimenkul danışmanlığı alanında dünyanın en büyük firmalarından olan Coldwell Banker, Türkiye'de hızla büyümeye devam ediyor. Coldwell Banker Ankara VIP Gayrimenkul Ofisi törenle hizmete girdi.

Aksoy Vip Konutları 'nda 290 bin liraya 4+1! Yeni proje!

Aksoy Vip Konutları 'nda fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor. 134 adet konutun yer aldığı Aksoy Vip Konutları 'nın 2016 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

TOKİ, Ankara Macunköy'de 402 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Macunköy'de 402 adet konut yaptıracak

TOKİ, Ankara Mamak'ta 1176 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Mamak ilçesinde 1176 adet konut yaptıracak

Aksoy Residence'ta 300 bin TL'ye!

İzmir Alsancak'ta inşa edilen Aksoy Residence'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar Haberi

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar


9 bin 425 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Aksoy VIP Konutları projesi Üçgen Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Aksoy VIP Konutları projesi Ankara Pursaklar'da yer alıyor.


Aksoy VIP Konutları Ankara projesinde yalnızca 4 oda 1 salon daire tipi bulunuyor. 2 blok olarak tasarlanan Aksoy VIP Konutları Ankara projesi 134 adet konuttan meydana geliyor.



Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar!


Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatları 350 bin lira ile 550 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Aksoy VIP Konutları Ankara projesinde konutların alanları 200 metrekare olarak belirlendi.


Aksoy VIP Konutları Ankara projesinde dairelerin bu yıl haziran ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Aksoy VIP Konutları projesinde mescit, kreş, fitness, spor sahaları gibi sosyal donatılar yer alıyor.




Adres : Havaalanı Yolu 13. km Fatih Mah. Görkem Sok. No: 10/A Pursaklar/Ankara


Tel:...