18 / 05 / 2024

ankara Aktaş Mahallesinde yıkım

ankara Aktaş Mahallesinde yıkım

Aktaş Mahallesi'nde bazı harabe evlerde ahlaka uygun olmayan davranışların tespit edilmesi üzerine harekete geçen Altındağ Belediyesi, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan 50 gecekondunun yıkımını da başarıyla gerçekleştirdi...

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor

TOKİ, Ankara'nın 7 farklı mahallesinde 67 adet arsayı 36 ay vade ve yüzde 25 peşin parayla satılığıa çıkardı. TOKİ'nin arsalarından almak isteyenler için yapılacak açık artırmanın tarihi de belli oldu.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

Sinpaş GYO Ankara Çankaya arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli, Çankaya İlçesi, Büyükesat Mahallesinde bulunan 29284 ada 2 parselde yer alan arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli Sincan (Polatlı) İlçesi Yenidoğan Mahallesinde yer alan 142 ada 33 parsel e ait 1 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı.

Ankara Akyurt'ta 9.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Akyurt Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Akyurt Belediyesi'ne ait, Ankara ili, Akyurt ilçesi, Balıkhisar mahallesinde yer alan 6 arsayı 9 milyon 62 bin 438 TL'ye satıyor.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ'den Ankara Altındağ'a 357 yeni konut müjdesi!

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Aktaş Mahallesi KDP. 357 Konut ve 42 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde çalışmalar başladı!

Ankara Saraçoğlu mahallesinde Güryapı şirketinin iş makineleri çalışmalara başladı. Emlak Konut GYO ile imzalanan sözleşme kapsamında 364 milyon 250 bin TL bedelle 'aslına uygun restorasyon' yapılıyor. 

ankara Aktaş Mahallesinde yıkım Haberi

ankara Aktaş Mahallesinde yıkım

Altındağ'da kentsel dönüşümün mimarı olan Başkan Veysel Tiryaki, park, okul ve yol alanlarını işgal eden kaçak yapılara göz açtırmıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 30 binden fazla gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıkan Başkan Tiryaki, kent estetiğine zarar veren harabe yapıları birer birer ortadan kaldırıyor. Tiryaki, park, okul, hastane ve sosyal donatı alanlarının bir an önce gerçek kimliğine kavuşması için hızla çalışıyor. 


50 GECEKONDU DAHA YIKILDI 


Yıkımın adresi bu defa Aktaş Mahallesi oldu. Aktaş Mahallesi'nde bazı harabe evlerde ahlaka uygun olmayan davranışların tespit edilmesi üzerine harekete geçen Altındağ Belediyesi, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan 50 gecekondunun yıkımını da başarıyla gerçekleştirdi. Daha önce bu bölgede 2 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Aktaş TOKİ Konutları'nın etrafındaki yeşil alanları işgal eden harabe yapılara da taviz vermedi. 


Güvenliği...