09 / 05 / 2024

Ankara Akün Sahnesi binası satıldı mı

Ankara Akün Sahnesi binası satıldı mı

Emek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yazıcı, Ankara’nın sembol tiyatro salonları Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binanın satıldığını açıkladı. Akün ve Şinasi tiyatrolarının bulunduğu bina 33 milyon 200 bin TL'ye işadamı Ahmet Meriç'in oldu.

Üç büyük ilden göç trafiği hızlandı! İstanbullular hangi şehre akın ediyor? Ankaralı, İzmirli nereye göç etti?

Hem hayat şartları hem de daha sakin ve gürültüsüz yaşama özlem nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar akın akın daha düşük nüfuslu şehirlere ve beldelere göç ediyor.

Ahmet Akın'dan Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, çalışmaların hız kesmediği Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili rapor hazırlayarak projenin detaylarına ilişkin konuştu. Proje için 14 senede içinde 6 defa açılış tarihi duyuruldu ancak hala açılmadı.

Akın 688 güncel fiyatları!

Ankara Etimesgut'a bağlı Eryaman'da inşa edilen Akın 688 projesi 19 bin 320 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Akın 688 fiyatları haberimizde yer alıyor.

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Hızlı Tren İstanbul-Ankara arasını 1.5 saate düşürecek!

İstanbul-Ankara arasını 350 kilometre hızla 1.5 saate düşürecek Hızlı Tren projesi, AK Partinin beyannamesinde yer aldı. Seçimlerden hızlandırılacak proje ile ulaşım alanında yeni bir kapı daha aralanacak.

Akın 688 Eryaman Evleri!

Akın 688 Eryaman Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 6 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Eryaman İlçe'sinde yükseliyor.

Ankara Akın 688 satılık!

Ankara Akın 688 satılık konut fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan proje daire ve ticari birimlerden oluşuyor.

Ankara Akın 688 iletişim!

Teslimlerinin 2017 yılı Mart ayından yapılması öngörülen Ankara Akın 688 iletişim için 444 7 688 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede banka kredisi ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor.

Akın 688 fiyat listesi!

Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Akın 688 Konutları 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerindan oluşuyor. Proje 6 bloktan meydana geliyor. İşte Akın 688 fiyat listesi...

Akın 688 projesi 1 Mart'ta satışta!

Akın 688 projesi 1 Mart'ta satışa çıkıyor, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı proje Ankara Eryaman'da yükseliyor...

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

Adem Akın: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini de kaydetti.

Adem Akın: Güven ve istikrar inşaat sektörünü büyütür!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, “Ankara’da önümüzdeki dönemde de çok büyük yatırımlar yapılacak" dedi...

Ankara Akün Sahnesi binası satıldı mı Haberi

Ankara Akün Sahnesi binası satıldı mı

Binayı 15 gün önce davet usulüyle yaptıkları ihale sonrasında sattıklarını belirten Yazıcı, “Ancak tapu devir işleminin gerçekleşmesinin ardından içindeki kurum ve kuruluşlar 1 yıl daha kalacaklar. Sonrasında binanın yeni sahibiyle anlaşırlarsa, kiracılık devam edebilir” dedi. 


Hürriyet Gazetesi'nde Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre; Ankara'nın köklü tiyatro salonları Devlet Tiyatroları Şinasi ve Akün sahnelerinin, Beyoğlu'nun simgelerinden biri olan Emek Sineması gibi kapatılmaması için çeşitli eylemler düzenlenmişti.


"Akün ve Şinası Sahnesi'ni değil kendi binamızı sattık!"


Yazıcı, satışla ilgili olarak şu detayları verdi:


“Biz defalarca ihaleye çıktık. Ancak binanın değerine yakın bir rakam çıkmadığı için satıştan vazgeçtik. Daha önce verilen teklifler 18 milyon TL civarında kalıyordu. Son dönemde ise bazı firma ve işadamları ilgilendiğini söyleyince davet usulüyle ihale yaptık. Daha önce defalarca ilan verdik, bir sonuç alamadık. Bu...