09 / 05 / 2024

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki

Veysel Tiryaki, “Kentsel Dönüşüm ve Hamamönü örneği” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Tiryaki, Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmalarının klasik yöntemlerden farklı bir bakış açısıyla yapıldığını vurguladı.

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki ile yenileniyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 30 Mart yerel seçimlerinden sonraki bir yılda yapılan tüm faaliyetleri gözler önüne serdi. 1 yılda yapılan tüm çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki, gelecek yılın projeleri hakkında da bilgi verdi.

Ankara Altındağ'da temeli atılan 6 park bu yıl tamamlandı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'a yemyeşil bir Aladağ için yepyeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor.

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki ile yenileniyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 30 Mart yerel seçimlerinden sonraki bir yılda yapılan tüm faaliyetleri gözler önüne serdi. 1 yılda yapılan tüm çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki, gelecek yılın projeleri hakkında da bilgi verdi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi yarın. Daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteren projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura çekimi ne zaman?

Daire fiyatlarının 77 bin 795 TL'den başladığı TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 18 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. Peki Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kurası nerede çekilecek?

Kura çekimi yarın yapılacak olan TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kurası nerede çekilecek?

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura çekilişi 2015!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura çekilişi 2015 kapsamında daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi yarın!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi yarın. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kura çekilişi ile toplam 18 adet konut satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 93 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü bugün. Toplam 18 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap projesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede yer alan 18 adet konut kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015 kapsamında başvurular bugün sona eriyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son. Daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlangıç gösteren projede kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki Haberi

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü Veysel Tiryaki, kısa adı “RICHES” olan, “Yenilenme ve Değişim: Miras ve Avrupa Topluluğu” projesi kapsamında organize edilen, “Kültürel Miras Alanında Analogdan Dijitale Geçiş ve Değişim Çalıştayı”na konuşmacı olarak katıldı. Çalıştayın ikinci gününde “Değişen Dünyada Kültürel Miras Aktarımı” bölümüne konuşmacı olarak katılan Başkan Tiryaki “Kentsel Dönüşüm ve Hamamönü örneği” konulu bir sunum gerçekleştirdi.


6 ülkeden katılımcılar Başkan Tiryaki’yi dinledi


Ev sahipliğini Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalıştay, Milli Kütüphane’de gerçekleştirildi. Başkan Tiryaki’nin konuşmasına İngiltere, İtalya, Almanya, Danimarka, Hollanda ve Türkiye’nin saygın üniversitelerinden gelen akademisyen, araştırmacı ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Altındağ’da kentsel dönüşüm ve kültürel değerleri koruma alanında yapılan çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki’nin konuşması büyük beğeni topladı.


Sunum büyük beğeni topladı


Altındağ’da yıllardır kararlı ve...