06 / 05 / 2024

ankara altınova imar

ankara altınova imar

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Ankara Pursaklar Altınova 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği bugün askıya çıktı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kepez-Altınova halkına müjdeli haberler verdi.  

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Antalya Altınova'nın imar planları tamamlandı!

Başkan Hakan Tütüncü, imar planını yaptıktan sonra kentin en büyük iş merkezi ve Otel yatırımının geldiği Altınova’nın, geleceğin yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Ankara Altındağ ticari rekreasyon alanı imar planı askıda!

Ankara Altındağ 70080 ada 1 sayılı parselin kullanım kararının değiştirilmesine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova'nın 30 yıllık imar sorununu çözdü. Yeni planla bölge Antalya'nın parlayan yıldızı olacak. Tütüncü, Serik Caddesi'nin kuzeyindeki iş merkezlerinin olduğu 281 hektarlık alanın imar uygulaması çalışmasının sonuçlandığını müjdeledi.

Kepez Altınova'nın 30 yıllık imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova'nın 30 yıllık imar sorununu çözdü. Yeni planla bölge Antalya'nın parlayan yıldızı olacak. Hakan Tütüncü 'Kırcami'nin planı çözülür Altınova'nın çözülmez' inanışını kırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova’nın 30 yıla yakın süren imar problemini çözdü. İş merkezlerinin bulunduğu 281 hektarlık alanın imar uygulaması da tamamlandı.

Ankara Altındağ Kavaklı imar planı askıda!

Ankara Altındağ ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi Yerleşik Alan ve Çevresine ilişkin hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı 9 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

ankara altınova imar Haberi

ankara altınova imar


Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


Pursaklar Belediye Meclisinin 24.10.2014 gün ve 170 sayılı kararı ile uygun görülen ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 29.11.2014 gün ve 2136 sayılı kararı ile onaylanan, “Pursaklar Altınova 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği”, 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereği, Belediyemiz İlan Panosunda 30 gün süreyle askıya çıkartılmıştır.

İlanen ilgililere...