29 / 04 / 2024

Ankara Altınpark kırşehir evi

Ankara Altınpark kırşehir evi

Yozgatlılar için Şafaktepe Parkı’nda, Çankırı ve Çorumlu vatandaşlar için Altınpark’ta yer tahsisi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediyor.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek?

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuru tarihleri...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir alt gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Ankara Altınpark kırşehir evi Haberi

Ankara Altınpark kırşehir evi


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Hemşehri Grupları”na kültürel ve mekansal desteği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da yaşayan Kırşehirlilerin buluşmalarını gerçekleştirebilmeleri, toplantılarını yapabilmeleri için Altınpark’ta “Kırşehir Evi” yapılıyor. 

Şafaktepe Parkı’nda Yozgatlılar için, Altınpark’ta da Çankırı ve Çorumlu vatandaşlar için yer tahsisi yapan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kırşehirlilere “Bahar hediyesi” sunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırşehirliler Vakfı için yaptırılan “Kırşehir Evi” açılışa hazır hale geldi. Kırşehir Evi’nin açılışı, 12 Nisan Çarşamba günü yapılacak.


-VAKIF ÜYESİ ALAN’DAN BAŞKAN GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR


Kırşehirliler Vakfı üyesi Avukat Mehmet Ali Alan, Büyükşehir Belediyesi’nin, Ankara’da yaşayan 350 bin civarındaki Kırşehirlinin bir araya gelebilmesine, kültürel ve eğitim programlarını yapabilmesine imkan sağlamak amacıyla Kırşehirliler Vakfı’na Altınpark’ta bir yer tahsis ettiğini belirtti. 

Kırşehir’in Hacıbektaş-ı Veli’den Ahi Evran’a önemli değerleri yetiştirdiğini hatırlatan Alan, “Geçmişten alacağımız ilhamı geleceğe...