18 / 05 / 2024

ankara anıtkabir

ankara anıtkabir

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Başkent' in en önemli sembolleri arasında bulunan Atakule, Anıtkabir ve Ankara Kalesi'ne kentin dört bir yanında yükselen yeni konut projeleri de eklendi.

Başkentte büyük fırsat: Yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa alabilirsiniz! 

Ankara Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Bağiçi, Oyaca, Karaali, Karagedik Topaklı ve Karşıyaka mahallelerinde yer alan 26 adet konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Halde patates, soğan, biber ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde salatalık, patlıcan, biber, armut, pancar, şeftali, soğan, muz, karpuz, kavun ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Anıtkabir’in etrafı imara açılmayacak!

Çankaya Gençlik Caddesi’ndeki bir parselle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi ve Çankaya Belediye Meclisi’nde verilen kat yüksekliği kararı, kamuoyunda ‘Anıtkabir’in etrafında kat yüksekliği oluyor, imara açılıyor’ ifadelerine neden oldu.

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Ahmet Ercan: Ankara için olağan bir depremdir!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece Ankara'da yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem için, "Ankara için olağan bir depremdir. Ardından daha büyük bir depremin gelmesi şaşırtıcı olur" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Anıtkabir'in imar planı değişikliğinde yeni karar!

Ankara Barosu'nun 'Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği'ne ilişkin açtığı davayı Ankara 4. İdare Mahkemesi reddetmişti. Baronun yaptığı istinaf başvurusu 5. İdari Dava Dairesi tarafından karara bağlandı...

ankara anıtkabir Haberi

ankara anıtkabir

Ankara'nın sembolleri hızla artıyor. Atakule, Anıtkabir, Ankara Kalesi'nin yanı sıra kentin dört bir yanında inşa edilen binalar, Başkent'e yeni semboller kazandırıyor. Ankara artık yüksek yapılarla anılan bir Başkent olma yolunda hızla ilerliyor. "Memur kenti" algısından sıyrılarak her alanda dünya başkentleriyle yarışacak konuma gelen Ankara, inşaat sektörü açısından bakıldığında da hızlı bir ilerleme gösteriyor. 


MERCEK ALTINA ALDIK 

Özellikle gözde semtlerden Oran, İncek, Beytepe gibi bölgelerde inşa edilen marka projelerin artması Ankara'nın siluetinde ciddi değişikliklere yol açıyor. Kent, artık yeni nesil, çevreye duyarlı, yüksek kuleleriyle anılıyor. SABAH Ankara, bu hafta Başkent'in gözde bölgelerinin yüksek yapılarını mercek altına aldı. İşte Oran, Beytepe ve İncek'te inşası devam eden, şimdiden Ankara'nın siluetini değiştiren projelerden bazıları şöyle... 


UPTOWN İNCEK

Başkent Ankara'nın önemli eğitim kurumlarına yakın özel lokasyonundan dolayı özellikle...