04 / 05 / 2024

Ankara Anıtkabirde yollar yenilenecek mi

Ankara Anıtkabirde yollar yenilenecek mi

Anıtkabir’in yaya giriş kapısının etrafında 2 hafta önce fiber internet altyapısı için yapılan çalışma sırasında bordür taşları sökülerek, kazılan kaldırım, yenilenmeyi bekliyor.

Başkentte büyük fırsat: Yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa alabilirsiniz! 

Ankara Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Bağiçi, Oyaca, Karaali, Karagedik Topaklı ve Karşıyaka mahallelerinde yer alan 26 adet konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara ve İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapatılacak o yollar...

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Halde patates, soğan, biber ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde salatalık, patlıcan, biber, armut, pancar, şeftali, soğan, muz, karpuz, kavun ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Ahmet Ercan: Ankara için olağan bir depremdir!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece Ankara'da yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem için, "Ankara için olağan bir depremdir. Ardından daha büyük bir depremin gelmesi şaşırtıcı olur" diye konuştu.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya metro ve millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alanı’nda düzenlenen Cumhur İttifakı Ankara mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ankara için 5 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya tramvay müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin Akkale'den başlayıp Atakule'de sonlanacak 12 kilometrelik yolu, bir kültür rotası haline getiriyoruz. Ayrıca Ulus trafiğini 2 ayrı tünelle yer altına alarak, Gençlik Parkı ve Hacı Bayram Veli Cami arasında tramvay ile ulaşım sağlayacağız" dedi...

Ankara Anıtkabirde yollar yenilenecek mi Haberi

Ankara Anıtkabirde yollar yenilenecek mi

Yürürken adım başı engelle karşılaşan Başkentliler, “Anıtkabir’in yanı başı mezbeleliğe döndü” sözleriyle duruma tepki gösterdi.


Anıtkabir’in yanı başındaki Akdeniz Caddesi ile Spor Park Sokak’ın kaldırımları, bir GSM şirketi tarafından 2 hafta önce, internet altyapısı için yapılan kazının ardından yürünemez hale geldi.

Anıtkabir’in yaya giriş kapısının karşı tarafındaki Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait spor tesisinin bitişiğindeki kaldırımın üzeri, çalışma sırasında 200 metre boyunca kazıldı. Sökülen bordür taşları ise spor tesisinin duvarının dibine dizildi. Bölgedeki çalışmaların bitmesinin ardından ekipler bordür taşlarını yerlerine monte etmedi. Kazı yapılan üzerine ise beton döküldü. Anıtkabir’i ziyaret etmek ya da spor tesisinden yararlanmak için bölgeye gelen vatandaşlar, savaş alanına döndüğünü savundukları kaldırımdan yürümek zorunda kaldıklarını belirtti.


KALDIRIM ÇUKUR YOL TEHLİKE DOLU

Vatandaşlardan bazıları kaldırımda, bordür taşları ile çukurun olmadığı alanlardan...