05 / 05 / 2024

ankara arıma tesi açılış günü

ankara arıma tesi açılış günü

Ankara Arıtma tesisi yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015'te arıtma tesisinin resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon OSB'de sanayi ve evsel atık sorunu tümden ortadan kalkacak.

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

MediaMarkt bir günde 2 mağaza açacak!

Mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren MediaMarkt İstanbul Vega ve NevÇarşı mağazalarını da hizmete açıyor.

Ormanköy Çarşı nerede?

Ormanköy Çarşı mağazalarıyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Ormanköy Çarşı nerede?

Ormanköy Çarşı mağazaları fiyat listesi!

Ormanköy Çarşı mağazaları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ormanköy Çarşı fiyat listesi ve proje detayları...

Ormanköy Çarşı mağazaları için ön talep toplanıyor!

Anadolu Yakası’nın Bağdat Caddesi’nden sonra ikinci önemli caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde ilk planlı cadde mağaza ve dükkanları için ön talep başladı.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Ayaydın Miroglio Grubu 20 yeni mağaza açacak!

AYAYDIN Miroglio Grubu (İpekyol, Twist, Machka) Genel Müdürü Uğur Ayaydın, 2019'da yurtiçi ve dışında 10'ar mağaza daha açacaklarını söyledi...

Monster Notebook Ankara'da mağaza açacak!

Monster Notebook, Avrupa’nın en büyük oyun bilgisayarı mağazasını Ankara'da açmak için kolları sıvadı. Mağazanın açılışı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Abdullah Kiğılı: AVM denizi bitti!

Sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kiğılı, "Türkiye’de yatırımımızı tamamladık. Özellikle İstanbul’da Ankara’da mağaza açacak yer kalmadı. AVM denizi de bitti. Açanların parası çok sanırım." dedi.

Çankırı’ya OSB geliyor!

Çankırı’nın Çerkeş ilçesine Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak. arıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Çerkeş Kaymakamlığı tarafından toplantı yapıldı.

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

Ankara Ayaş'taki 2 gölet inşaatı bu ay tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü Ankara 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Ankara'nın Ayaş ilçesine ait 4 bin 320 dekar tarıma elverişli arazinin suya kavuşacağı Arıklarbağı Göleti ve Bayram Göleti projelerinde sona yaklaşıldı.

Anatolium Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Anatolium Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Ankara Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Anatolium Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri...

ankara arıma tesi açılış günü Haberi

ankara arıma tesi açılış günü

5 milyon liralık tesis faaliyete geçiyor Trabzon Arsin OSB tarafından yaptırılan arıtma tesislerinin yapımı tamamlandı. OSB Başkanı Koray Turan; "5 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiğimiz arıtma tesisleri sayesinde OSB'mizde 'kirlilik' adına hiçbir ize rastlanmayacak" dedi.  OSB Başkanı Turan, tesisin sağlayacağı kazanımları örneklendirdi. Trabzon Arsin OSB'de, yaklaşık 5 milyon lira tutarında yatırım yapılan arıtma tesisleri devreye girecek. Sanayi ve evsel atık sorununu ortadan kaldıracak arıtma tesisi yatırımının, OSB'ye büyük bir kazanım şeklinde döneceğini belirten Arsin OSB Başkanı Koray Turan; "Tesis sayesinde OSB'mizde çevre kirliliği şu ya da bu şekilde OSB için söz konusu olmayacak" şeklinde konuştu. Turan, tesisin inşasına 2011'de başlandığını da sözlerine ekledi. 


Koray Turan sanayicilerle buluştu 

Başkan Koray Turan, arıtma tesisinin Ağustos'ta hizmete gireceğini söyledi. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen,...