24 / 07 / 2024

ankara asansör

ankara asansör

ANKARA Çankaya İncek'te yapımı süren 17 katlı bir binanın dış cephe kaplamasında çalışan işçileri taşıyan asansör, dün saat 15.00'de ikiye ayrıldı. 4 işçiden biri hayatını kaybetti...

Ankara Şehir Hastanesinde asansör düştü iddiası!

Sağlık Bakanlığından, Ankara Şehir Hastanesinde asansörün düştüğü ve dört kişinin yaralandığı yönünde bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı açıklandı. 

Ankara'da asansör riski tavan yaptı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "Yapı kullanım izni almış binalarda toplam 477 bin 386 adet asansör var. Bakanlıkça yetkilendirilen 25 adet A tipi muayene kuruluşunca her asansöre yönelik olarak yılda bir defa periyodik kontrol yapılıyor" dedi.

Ankara Demetevler’e asansör uyarısı!

Yenimahalle Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Başkent Doğalgaz işbirliği ile ‘Güvenli Asansör ve Doğalgaz Kullanımı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Demetevler bölgesi uyarıldı.

Ankara'da 7 Bin 300 asansör kırmızı etiketli!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Başkanı Sadettin Özkalender, Başkent’te 50 bin kadar asansör var olduğunu belirtti.

Ankara İncek'te inşaat çalışmasında asansör kazası: 1 ölü!

ANKARA Çankaya İncek'te yapımı süren 17 katlı bir binanın dış cephe kaplamasında çalışan işçileri taşıyan asansör, dün saat 15.00'de ikiye ayrıldı. 4 işçiden biri hayatını kaybetti...

Ankara'da asansör faciası: 1 ölü

Ankara İncek'te bir apartman inşaatındaki dış cephe asansörü 6. katta ikiye bölündü; 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı. İşçilerin, inşaatta çalışmaya dün başladıkları öğrenildi.

Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama!

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 7. İş, Güvenlik ve Yaşam Ankara Zirvesi'ne katıldı.Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Torun Center asansör kazasında bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın raporunda asansör firması Geda Major ve Torunlar şirketi asli kusurlu, iş güvenliği firması ve uzmanları tali kusurlu bulundu...

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

Asansör Fuarı CNR Expo'da başladı!

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Torunlar GYO asansör firmasıyla anlaşmayı bitirdi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti. Sözleşme 31 Mayıs 2013'te yapılmıştı.

ankara asansör Haberi

ankara asansör

ANKARA Çankaya İncek'te yapımı süren 17 katlı bir binanın dış cephe kaplamasında çalışan işçileri taşıyan asansör, dün saat 15.00'de ikiye ayrıldı. 9'uncu katta platform üzerinde bulunan 4 işçi beton zemine düştü. Kazada Bayram Akoğul (35) öldü. Yaralanan Muhammet Altun (20), Okan Çetin (21) ve Ali Akkuş (23) ise hastaneye kaldırıldı. İşçierden 2'sinin durumu ağır. 


BİR GÜNLÜK İSÇİLER 

MFZ Gruba bağlı inşaatta, işçilerin, bir gün önce çalışmaya başladıkları belirlendi. Savcılık, soruşturma başlatırken, inşaatta çalışma durdu. İnşaatta yapüan ilk incelemeye göre, cephe asansörüne fazla miktarda yüklenen fayans, düzeneğin bölünmesine neden...