29 / 04 / 2024

Ankara asfaltı

Ankara asfaltı

1978 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün binlerce lira harcayarak çimlendirdiği Ankara Asfaltı üzerindeki refüjler hayvan sahipleri tarafından mera olarak kullanılmaya başlanmış. Otlatılmaya götürülen hayvanlar da trafik kazalarına neden oluyormuş.

1972 yılında Bostancı'da 12 ay taksitle satılık arsalar!

1972 yılında Üst Bostancı'da bulunan arsalar yarısı peşin, geri kalanı 12 ay taksitle satılacakmış. Deniz manzaralı arsalardan 300 metrekareden fazla alındığı takdirde, metrekarede 2 lira indirim de yapılacakmış.

Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden 7/24 devam ediyor.Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Mistral GYO taşındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çınarlı Mahallesi Ankara Asfaltı Caddesi N15 / 202 Konak İZMİR adresine taşındı...

Ankara-Haymana karayoluna ilişkin 5 sorun TBMM'de!

Ankara-Haymana karayolunda kullanılan asfaltın kalınlığına ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin 5 soru hazırladı..

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Ankara Dikmen'in kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfaltını yenilediği Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Ankara Dikmen Caddesi'nin kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltı yenilenen Dikmen Caddesi’nde şimdi de kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Ankara asfaltı Haberi

Ankara asfaltı



Devlet çimlendirmeye uğraşıyor, halk hayvanlarını otlatıyor


  Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün binlerce lira harcayarak çimlendirdiği Ankara Asfaltı üzerindeki refüjler hayvan sahipleri tarafından adeta ''mera'' olarak kullanılmaya başlandı. Her gün yüzlerce koyunun ve sığırının otlatıldığı refüjlerde yemyeşil eser kalmadı. Emek emeğe dikilen çimler hayvanlara yem oldu. Üzerlerine basıla basıla ot bitmez hale gelen refüjler Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çimlendirildikten bir ay sonra son derece çirkin bir görüntü kazandı.

  Öte yandan refüjlere otlatılmaya götürülen hayvanların son derece yoğun bir trafiğe sahip olan Ankara Asfaltı üzerinde büyük trafik kazalarına neden olduğu bildirildi. Başıboş bırakılan hayvanların her gün birkaçının yoldan geçen otomobiller...