25 / 08 / 2024

ankara bağlıca konut projesi

ankara bağlıca konut projesi

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal: “İnsanlar Bağlıca’ya hücum etmeye başladı. Müteahhitler önümüzdeki 5 yıl içinde yapacakları projelerin en az birinin Bağlıca’da olmasını isteyecekler”

TOKİ Ankara Sincan projesi resmen başlıyor! 994 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan'da hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verilen projede 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan yer alıyor. 

Ankara Triada Elit projesinde konutlar 4 milyon 200 bin liradan başlıyor! Teslimler 7 ay sonra!

Ankara Triada Elit'de konutlar 4 milyon 200 bin liradan başlıyor. Triada imzasıyla Çankaya'da yükselen projede satışlar devam ediyor. Peki Ankara Triada Elit projesinde hangi konut tipleri var? Ankara Triada Elit projesi ile ilgili ayrıntılar...

Öniz Center projesi resmen başlıyor! Başkente 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group'un başkent Ankara'da inşa edeceği yeni projesi Öniz Center resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek olan projede toplamda 520 yeni konut yer alacak.

Gamador Parla Ankara resmen başlıyor! Ankara'ya 710 konutluk yeni proje geliyor!

Gamador İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi Gamador Parla resmen başlıyor. 'ÇED gerekli değildir' kararı verilen projede 710 konut yer alıyor.

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

TOKİ'den 619 bin 630 liraya 2+1 konut fırsatı! Ekim 2023 başvuruları 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 619 bin 630 TL bedelle konut satacak. Ankara TOKİ projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

ankara bağlıca konut projesi Haberi

ankara bağlıca konut projesi

Başkent Ankara nüfusu en hızlı artan, ekonomisi hızla gelişen illerden biri… Buna koşut olarak hızlı bir yapılaşma süreci yaşayan Ankara’nın çehresi hızla değişiyor. Adeta dev bir şantiyeye dönüşen Ankara’nın ana gelişim aksı ise batı yönünde… Bu aksta art arda yeni ve değerli yatırım bölgeleri ortaya çıkıyor. Hızla yapılaşan bu bölgeler kısa sürede değerini katlayıp primini alıyor. Şimdi ise aynı akstaki Bağlıca, Ankara’nın yeni cazibe merkezi olmaya aday...


Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, son dönemde Ankaralıların Bağlıca bölgesine olan yoğun ilgisi ve bölgede yatırım yapan müteahhit sayısındaki ciddi artışa dikkat çekiyor. Ankara’nın batı yönündeki gelişim aksını oluşturan Eskişehir yolunun solundaki bölgede son yıllarda hızlı bir kentleşme yaşanırken, Bağlıca’nın da yer aldığı yolun sağına ilginin görece düşük kaldığına işaret...