11 / 05 / 2024

ankara bahçen evleri

ankara bahçen evleri

Eryaman Bahçe'n Konutları'nda fiyatlar 250 bin liradan başlıyor, proje kapsamında yer alan konutlar hemen teslim ediliyor

Ankara İncek Loft Evleri fiyatları!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projenin 1.199 adet dairesi ve 44 ticari birimi bulunuyor. Ankara İncek Loft Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 10 bin TL peşinatla! 30 ay 0 faizle!

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Dileyen yarısı peşinata kalanını 30 ay faizsiz ödüyor, dileyenler ise 10 bin TL peşinatla banka kredili ödemeler yapıyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 158 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için banka kredisinin yanı sıra kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor.

TOKİ Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları!

500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede toplam 1.394 daire bulunuyor. TOKİ Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 158 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Avrupark Bahçekent Evleri'nde daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor.

Hüseyin Korkmazgil: Ankara'daki en iyi AVM Karum!

Güçlü Anadolu gazetesine Ankara'daki yapıların iç mimari açıdan değerlendirmesini yapan İçmimarlar Odası Başkanı Hüseyin Korkmazgil'e göre Ankara'daki en iyi Alışveriş Merkezi bugün, popüleritesini kaybetmiş olsa da 'Karum'...

Avrupark Bahçekent Evleri ulaşım!

Avrupark Bahçekent Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip projede toplam 86 ticari ünite mevcut.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede teslimler 3 yıl sonra yapılacak.

Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları!

Bahçekent Hoşdere 3. Etap'da hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığında inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent Evleri satılık!

Avrupark Bahçekent Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 83 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 3.havalimanına, 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına yakın bir konumda yer alıyo

Asset Kirazlı Bahçe Evleri nerede?

Asset Kirazlı Bahçe Evleri projesinde toplam 80 adet daire bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Asset Kirazlı Bahçe Evleri nerede?

Avrupark Bahçekent Evleri satış günü!

Avrupark Bahçekent Evleri satış günü olarak 8 Nisan 2015 Çarşamba günü olarak belirlendi. Toplam 83 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede daireler 2017 yılında teslim edilecek.

ankara bahçen evleri Haberi

ankara bahçen evleri

Ankara Eryaman'da 49 bin 500 metrekarelik alan üzerinde Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Bahçe'n Konutları 9 blok halinde yükseliyor. 618 konuttan meydana gelen projede konut tipleri 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.