29 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları!

Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Bahçekent Hoşdere 3. Etap'da hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığında inşa ediliyor.



Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan  Avrupark Bahçekent  projesinin resmi satışları 11 Nisan'da başlayacak. Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda olan projede toplam 1.394 konut ve 86 ticari ünite yer alıyor. 


Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle yükselen proje 78 bin 640  metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Bahçekent Avrupark Konutları 3. havalimanına 30 kilometre, Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent'te çim amfi, etkinlik alanları, bankalar, kafeler, restoranlar, okullar, yamaç terasları, havuz, gölet, spor alanları, oyun alanları, cami ve piknik alanları, mağazalar, marketler mevcut. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor. 


Avrupark Bahçekent satış ofisi iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön