18 / 05 / 2024

ankara belediyesi asfalt parası

ankara belediyesi asfalt parası

Melih Gökçek’in Ankara’da yurttaşları bezdiren uygulamalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Gökçek şimdi de belediyenin döktüğü asfalt için ev sahiplerine ‘asfalt parası’nı ödemeleri için ihbarname gönderdi..

Mansur Yavaş'tan Ankara Belediyesi'nin mali durumu hakkında açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin 200 günlük raporu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Kredi için onay istedik, muhalefet reddetti" dedi...

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Ankara Belediyesi'nden 3 ilçede satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gölbaşı, Yenimahalle ve Pursaklar ilçesindeki 4 arsayı satıyor. Konut imarlı arsaların satış bedeli 129 milyon 51 bin 950 TL olarak belirlendi.

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi asfalt hedefine ulaşıyor!

Çankaya Belediyesi geçtiğimiz iki sezonda ilçedeki sokaklara 272 bin ton asfalt atarak bir rekora imza attı. Belediye, bu sezon koyduğu 200 bin ton hedefine ulaşmak için tüm birimleriyle çalışmayı sürdürüyor.

Trabzon Söğütlü'nün yolları büyükşehirle değişiyor!

2016 yılı içinde Trabzon tarihinin en büyük yol çalışmasına imza atan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, asfalt ve betonlama faaliyetlerine devam ediyor.

ankara belediyesi asfalt parası Haberi

ankara belediyesi asfalt parası

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahiplerine “asfalt katılım payı” adı altında ücret ödenmesi için ihbarname gönderdiği ortaya çıktı. İhbarnamede ödemenin gecikmesi halinde ise gecikme zammı uygulanacağı ve taşınmazın tapu kaydına kısıtlama şerhi konulacağı yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi geçmiş yıllara ait asfaltlama çalışmalarının masraflarını vatandaşa ödetiyor. Ankaralı ev sahiplerine Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt katılım payı adıyla gönderilen ihbarnamede, vatandaştan bin liranın üzerinde ücret talep edildi. İhbarnamede borcun peşin ödenmesi halinde yüzde 25 indirim olacağı, gecikmesi halinde gecikme zammının uygulanacağı, ödenmemesi durumunda ise taşınmazın tapu kaydına kısıtlama şerhi konulacağı ifadeleri yer alıyor. Yani vatandaş kendisine gönderilen ihbarnamedeki ücreti ödemek zorunda bırakılıyor. 


ÇÖLAŞAN DA DİLE GETİRDİ


CHP Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Doğan Yılmazkaya, bu konuda bir soru önergesi verdiğini ancak bugüne kadar bir cevap alamadığını...