05 / 05 / 2024

Ankara Beton

Ankara Beton

Kon-Taş İnş. ve Mad. San. ve Tic. İth. İhr. Ltd. Şti., Canberk İnş. San. ve Turz. Tic. Ltd. Şti. ve Anakara Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şti. şirketleri için ihaleye yasaklama kararları geldi

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Votorantim Cimentos, Polat Beton'un tesislerini devralıyor!

Votorantim Cimentos, Ankara merkezli Polat Beton'un Ankara Sincan, Kayaş, ve Gölbaşı hazır beton tesislerini kiralama yoluyla devralıyor.

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Efe Bezci ile Çağla Baykam sözlendi!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sektör lideri Kam Ankara Beton Sanayi’nin kurucusu Mahir Baykam’ın kızı Çağla Baykam ile evlilik yolunda ilk adımı atıp sözlendi.  

Ankara 100. Yıl Parkı'na mescit geliyor!

Ankara İşçi Blokları Mahallesi’ndeki 100. Yıl Parkı’nın yaklaşık 80 metrekarelik dökülen ve mahalle sakinlerinin tepki gösterdiği beton alanda mescit yapımına başlandı.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

THBB, sektörü Ankara’da buluşturdu!

THBB, ekonominin lokomotifi olan inşaatın en temel kollarından hazır beton ve ilgili sektörleri aynı çatı altında buluşturuyor. Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu’nun büyük aktörleri 18 – 20 Şubat 2016 tarihleri arasında Congresium Ankara’da.

Ankara'da okulların tadilatları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki okullara desteğini sürdürüyor. Belediye 2015'in ilk 8 ayında okullara toplam 373 bin TL değerinde çimento, beton, tretuar, kilit parke, bordür, kum gibi malzeme desteği sağladı.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü için saatte 900 ton beton üretilecek!

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için, proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil beton üretim tesisi kurulacak. Saatte 900 ton beton üretimi gerçekleştirilecek.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Ankara Beton Haberi

Ankara Beton



Kon-Taş İnş. ve Mad. San. ve Tic. İth. İhr. Ltd. Şti., Canberk İnş. San. ve Turz. Tic. Ltd. Şti. ve Anakara Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şti. şirketleri için ihaleye yasaklama kararları geldi. 


Canberk İnş. San. ve Turz. Tic. Ltd. Şti adres: K.Konaklar Mahallesi. 335 Sok. No:2/2 Çankaya/Ankara

Kon-Taş İnş. ve Mad. San. ve Tic. İth. İhr. Ltd. Şti adres: Bağcılar Mah. 273. Sokak Yalı Apt. No:3/1 Çankaya/Ankara

Anakara Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Portakal Çiçeği Sok. Ansera İş Merkezi No: 17/6...