07 / 05 / 2024

Ankara Beypazarı Gazipaşa imar

Ankara Beypazarı Gazipaşa imar

Ankara Beypazarı İlçesi Gazipaşa Mahallesi 1717 ada 1,2 nolu ve 155003 ada 1,2 nolu parsellere ait “1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 30 Temmuz'da askıdan inecek...

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan 400 BDDK personeline ayda 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı verilmesine ilişkin düzenleme iptal edildi. İşte detaylar...

TOKİ Ankara Beypazarı 2023 kura çekilişi bugün! Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesindeki 197 konut bugün sahibini buluyor. İşte Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Ankara Beypazarı kuraları yarın çekiliyor! 197 yeni konut sahibini bulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 197 konut sahibini bulacak. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen BDDK personeline her ay 45 bin TL İstanbul ödeneği verilecek! Kanun teklifine eklendi!

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen ve pahalılıktan etkilenen BDDK personeli için her ay ‘Hayat Tazminatı’ ödenmesine ilişkin kanun teklifine madde eklendi. Düzenleme ayrımcılık tartışmalarına da neden oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi 6 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 6 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

Beypazarı Belediyesi başkentte 6 bin 500 metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan 6 bin 507 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Ankara Beypazarı Gazipaşa imar Haberi

Ankara Beypazarı Gazipaşa imar


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince 12 Haziran 2015 gün ve 1215 sayılı kararı ile onaylanan, Beypazarı İlçesi Gazipaşa Mahallesi 1717 ada 1,2 nolu ve 155003 ada 1,2 nolu parsellere ait “1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ” 1 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 31 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...