04 / 05 / 2024

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti!

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti. Cenaze namazı 1 Ocak 2018 Pazartesi günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii'inde kılınacak.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Yenan Bilgici bugünkü yazısında Bülent Ecevit'i kaleme aldı. İşte Yenan Bilgici'nin o yazısı...

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

Bülent Tatlı kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Bülent Tatlı kimdir? İnşaat Mühendisi Bülent Tatlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Tatlı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Tatlı..

Bülent Ecevit Havuzu ve Spor Tesisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından Yenimahalle'de yaptırılan Bülent Ecevit Havuzu ve Spor Tesisi'nin açılış törenine katıldı.

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi 19 Mayıs'ta açılacak!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak.

Ankara'ya Bülent Ecevit Sosyal Tesisi inşa ediliyor!

YENİMAHALLE Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde inşaatına başladığı ve merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adım taşıyan yüzme havuzu ve sosyal tesisihızla yükselmeye devam ediyor.

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi Haberi

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak olan tesis 5 bin metrekare alanı kapsıyor. Kompleksin içerisinde yüzme havuzu, eğitim havuzu, sauna, güneşlenme terası ve fitness salonu yer alacak. Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi’nde bir kafeterya ve vitamin bar da bulunacak.

Yenimahalle Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve CHP Onursal Genel Başkanlarından Bülent Ecevit’in adının verildiği tesis, Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla saat 14.00’da hizmete açılacak. Gün boyu devam edecek olan programlar, Batıkent Meydan AVM önünde saat 20.00’de Selçuk Balcı, Niyazi Koyuncu ve Resul Dindar’ın vereceği 19 Mayıs konseri ile son bulacak.


“MİLLİ BAYRAMLARIMIZI UNUTMAYACAK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülkemizin dönüm noktaları, bayramları olan 19 Mayıs’ı, 29...